Вести:

петак, 28. новембар 2014.

Скупштина АП КиМ: прогон Срба сада и уз благослов Владе Србије

петак, 28. новембар 2014. | КМ новине 0

Скупштина АП Косова и Метохије, настала после незаконитог и неуставног распуштања општинских структура као предуслов за расписивање шиптарских избора, итздала је саопштење у коме износи податке о укидању државности Србије на територији КиМ и прогону српског становништва од стране владе - у Београду!
...
http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html

Данашње саопштење за јавност преносимо у целости.

Годинама и вековима сан свих арнаутских, албанских, шиптарских фундаменталиста је био етнички чисто Косово односно Косово без Срба. Сама идеја се заснива на темељу што мање Срба лакше се прави шиптарска држава и зато су чак и убијани Срби у позним годинама који никоме не сметају изузев бројчано.

Нажалост данас својим поступцима садашња власту у Србији једним другим методама систематски али перманентно празни Косово од Срба. Пре неки дан је Сорошево министарство финансија поделило 79 решења за одлазак на рад у остатку Србије инспекторима управе прихода са Косова и Метохије. Слична судбина очекује још укупно више од 600 радника из овог министарства на чијем челу је Душан Вујовић који сигурно пресељавање Срба са Косова и Метохије и њихових породица обавља уз благослов председника Владе Србије Александра Вучића. Практично држава Србија учествује у егзодусу и етничком чишћењу Срба заједно са албанским сепаратистима само много суптилнијим и на око финијим методама. Само задњих пар година више од 2000 Срба са Косова и Метохије више није на својим радним местима јер српска држава укида своје институције на Косову и Метохији и тиме фактички укида саму себе у јужној српској покрајини. Зато је ове године десет посто мање ђака уписало школску годину у односу на прошлу.

Срби са Косова и Метохије траже јасан одговор од Владе Србије да им јасно и гласно каже да ли је Косово и Метохија и даље део државе Србије или није, а ако Београд жели да их исели са Косова и Метохије нека то одради групно за све а не овако капиларно али дифузно у тишини и мраку да се «Власи не би сетили» тј. да јавност у Србији не би приметила да се актуелна власт одрекла Косова и Метохије.

Влада Александра Вучића глуми русофилско понашање пред грађанима Србије тиме што не уводи санкције Русији али са друге стране да би одобровољила своје газде на Западу изузетно је кооперативна по питању Косова и Метохије и у потпуности испуњава све оно што Брисел и Вашингтон од ње захтевају, а то је максимално учешће у стварању независног Косова. Зато и не чуди пријем Косова у Међунардони олимпијски комитет, добијање посебног телефонског броја јер је све то што се дешава уз пристанак званичног Београда.

Нажалост бојимо се да су они већ признали незавнисно Косово само се боје да то народу кажу.


Редакција КМ Новина сматра да оваква саопштења представљају круцијални доказ, сведочење и насушни материјалну тврдњу за одређивање карактера тренутног стања и криваца који су до тога довели. Ипак, делотворно је и исто тако неопходно предузимати акције, дела, представљање проблема и жива комуникација са народом који услед медијске блокаде није свестан и не може јасно да види све оно што му се догађа. Окупљања и интерес за очување живота, имовине и какве такве будућности, као да више и не постоји...

Због тога је потребно, а у складу са законом о узбуњивачима, што снажније упозоравати на ток догађаја који се наизглед готово отргао свакој контроли али ипак има и више него довољно и времена и простора за поновно враћање ситуације под контролу и заустављање издаје коју спроводе људи са врха српске власти.


Предлози, живе акције и конкретна борба су оно што народ може "скинути са омче". Нема се ни времена ни простора да све остане на саопштењима "па ко чује - чуо је".


Насловна фотографија: Илустрација - Колона Срба у Грачаници, Фото: КМ Новине


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине