Вести:

Friday, June 20, 2014

Тони Блер у изненадној посети Вучићу (и реакције са друштвених мрежа поводом те посете)

Friday, June 20, 2014 | КМ новине 0

Извор: ФБ Репортер


БЕОГРАДБивши премијер Велике Британије Тони Блер допутовао је данас у Београд и разговарао са председником Владе Србије Александром Вучићем у згради Владе у Немањиној 11.
Председник Владе Србије Александар Вучић данас је у Београду разговарао са бившим премијером Велике Британије Тонијем Блером о процесу придруживања Србије Европској унији.
Премијер Вучић представио је политичке и економске реформе које српска влада планира да спроведе у наредном периоду, и затражио од Блера да својим везама и угледом помогне Србији на путу ка Европској унији, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.
Бивши британски премијер изразио је задовољство због напретка Србије и пружио јаку подршку процесу европских интеграција и намерама Београда да спроведе све неопходне реформе, прихвативши да у том процесу помогне српској влади, наведено је у саопштењу.
Након одласка са функције премијера 2007. године Блер је основао лобистичку организацију „Тони Блер и сарадници“.
Преносимо неколико ФБ коментара који осликавају атмосферу „добродошлице“ Тонију Блеру:
ВУЧИЋ ДАНАС ПРИМИО БЛЕРА!
Јел то беше онај Блер који је за тадашњег министра информација Вучића био убица наше деце?
*
За све нас је он убица српске деце. А Вучићу је, очигледно, пријатељ. Убијао српску децу – вУЧКов пријатељ. Неко питање, нешто нејасно..??
*
Људи, прошао сам поред Британске резиденције на Дедињу, гужва је таква као да је пола Београда дошло да се поклони Блеру.
*
Енглески педерски испрдак Тони Блер је у својој књизи признао да је он био главни у залагању за бомбардовање Србије. ГЛАВНИ!
Дно дна Србије и српске политике. Хиљаде мртвих и десетине деце се преврћу у немиру којег им пружају наши полтрони на власти, наши морални пацови који нас понижавају и срамоте сваки дан. Крваве ти руке Рецензенту Вучићу када си стиснуо руку испрдку о којем си рецензирао.
Докле Србијо ?!?!
*
Свако руковање са тонијем блером је тешко кривично дело а било каква комуникација и сарадња … ван сваке памети , замислите само да се преживели из Јасеновца и Аушвица рукују , смеју и сарађују са алојзијем степинцем и адолфом хитлером … „Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva“ 

*
23. март – Предлажем да се српској деци забрани у школама учење српске националне поезије
(Тони Блер, премијер Велике Британије, током агресије НАТО 1999. године)
*
Предраг поповић, новинар: „Вучић: Блер је убица, у Србији га поштују само страни плаћеници“
Александар Вучић се тајно, пред неколико десетина новинара и фоторепортера, састао с Тонијем Блером. Бивши радикал је овим сусретом доказао да је још пре 15 година говорио истину и о бившем британском премијеру и о себи.
– Тони Блер је, поводом догађаја у Северној Ирској, изјавио да ниједна земља – цитирам, ниједна – па ни Велика Британија не може дозволити да јој неко убија војску и полицију. Блер, ваљда, изузима само Србију, па српску војску и полицију може да бије и убија ко хоће. Зар то није најбољи пример политике двоструких аршина? (…) Стране агентуре које воде специјални рат против српског народа успеле су да заврбују неке српске политичаре који се сада хвале како имају подршку светских сила. Они су можда најбољи на свету, много их воли Америка, много их воли Мадлен Олбрајт, много их воли Шредер, много их воле Блер и сви остали, они су много дивни, само један проблем имају – наш народ их не воли, народ их неће. Непријатељи Србије, који су убијали наше грађане и уништавали земљу, решили су да по сваку цену, медијском агресијом и окупацијом обезбеде што ширу подршку својим слугама у Србији. Наш је циљ да укажемо ко су страни плаћеници и да објаснимо шта ће се са Србијом догодити ако би Американци успели да је покоре и да на власт доведу своје слуге. Србија не би постојала – тврдио је Вучић. („Велика Србија“, март 2000.)
Личним примером је доказао да је био у праву. Сад је он страни плаћеник, а Србија не постоји.


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине