Вести:

недеља, 22. јун 2014.

Амерички новинари тврде: Знамо истину о ОВК, убијали су Србе и вадили им органе! (видео)

недеља, 22. јун 2014. | КМ новине 0
Амерички новинари Мајкл Монтгомери и Стивен Смит, допутовали су на Балкан да истраже послератно стање на Косову. Њихово истраживање изнело је на светлост дана доказе који указују на повезаност Ослободилачке војске Косова (ОВК) и крими-група које харају црним тржиштем. Ови докази указују на то да крај рата не значи нужно и крај ратних злочина.

- Дошли смо на Косово одмах после рата, фокусирајући се на једно село у коме је српска паравојска починила стравичан масакр. Али, оно што смо затекли на путу само месец дана после рата јесте да злочинима није био крај. Када је НАТО протерао српску војску, а етнички Албанци се вратили на Косово, ратни злочини по престанку рата су настављени, а њих су чинили Абанци. Срби су једноставно нестајали – испричао је Монтгомери.


Највећи утисак на Американце оставили су мистериозни нестанци Срба. Према њиховом искуству, логично је било да су разлози киднаповања заправо материјалне природе. Оно што их је изненадило је да за нестале Србе нико никада није тражио новчану надокнаду. Они су само нестајали.
Међутим, како истиче Монтгомери, мистерија почиње тек при сазнању да се киднаповани Срби превозе у Албанију, под наређењем да им не зафали ни длака с главе.

У Албанији их дочекују доктори, а након лекарског прегледа само неки бивају одабрани, одвођени на другу локацију, убијени и претворени у робу за продају. Њихови органи продавали су се за добре паре.

- Желели смо да нађемо доказ да се овакве ствари дешавају, али нисмо могли да тек тако копамо гробове по Албанији и тражимо лешеве, па смо отишли у УН, надајући се да ће им информације до којих смо дошли бити корисне – изјавио је Монтгомери.

Међутим, сви сумњиви докази да се у одређеној албанској кући дешавају операције вађења органа су касније уништени.
Извор: Новости

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.