Вести:

Sunday, April 9, 2023

''Српска листа'' пали аутомобиле на КиМ - натпис у покрету крстари севером покрајине (ФОТО)

Sunday, April 9, 2023 | Уреднички колегијум 0

''Српска листа'' пали аутомобиле на КиМ - натпис у покрету крстари севером покрајине (ФОТО)

"Ко пали аутомобиле Србима на северу КиМ? = Српска листа, натпис је који са приватног возила позива на отпор овој издајничкој партији.

"Ко пали аутомобиле Србима на северу КиМ? = Српска листа, натпис је који са приватног возила позива на отпор овој издајничкој партији.
Фотографисано ових дана на северу КиМ


Фотографија је настала у околини Лепосавића на северу Косова и Метохије. Возило је фотографисано у покрету, док се налазило на ауто-путу. Кажу да власник ових дана тако вози.

На приватно возило, бели комби, постављен је натпис:

"Ко пали аутомобиле Србима на северу КиМ? = Српска листа. Дигни глас против тероризма Црне листе".


Имајући у виду целокупну ситуацију, односно издају Косова и Метохије коју спроводи најнесрећнији председник у историји Србије, Александар Вучић, овај натпис не само да је аутентичан већ је и у потпуности прецизан.

"Ко пали аутомобиле Србима на северу КиМ? = Српска листа, натпис је који са приватног возила позива на отпор овој издајничкој партији.
Зубин Поток, недавно запаљен ауто

Односи се на недавно више запаљених аутомобила на северу Косова и Метохије последњих дана. Разлог за то је, како се лако сазнаје међу овдашњим Србима, пререгистрација возила на, по српским законима, илегалне РКС таблице. Једини ко за то има мотив јесте главни преговарач са шиптарским сепаратистима, Александар Вучић.

Пререгистрацијом се јасно може утврдити обим издаје јер се тако и на крајње непосредан начин, визуелно може "измерити" сва срамота коју је Вучић нанео Србима али и држави, предајом Косова и Метохије. Управо зато, како тврде Срби са КиМ, Вучић жели да то спречи пошто-пото те шаље своје групе, силеџија, које паљењем аутомобила желе да застраше власнике оних који до сада нису пререгистровали возила али се двоуме.

Наиме, сигурно је да готово нико не би пререгистровао свој ауто али како је Вучић са Ким повукао или угасио све безбедносне службе, разорио организовану одбрану Срба на северу КиМ, отказао сваки вид заштите и помоћи  исве то предао у руке сепаратистима, народ је принуђен на такве кораке знајући да помоћи ниоткуда нема. Казна за регуларне таблице које се користе на КиМ, са ознакама градова по српским прописима, јесте одузимање возила и/или 150 евра новчане глобе, како су најавили из система косовских сепаратиста. Задњи рок за то је био крај марта.

Из Владе Србије се нико није изјашљавао по том питању па Срби то протумачили као прећутну сагласност режима и у великом броју пожурили да избегну казне и омогуће себи да користе своја возила.

"Ко пали аутомобиле Србима на северу КиМ? = Српска листа, натпис је који са приватног возила позива на отпор овој издајничкој партији.
Звечан, ових дана
Ово је изреволтирало присталице Вучићевогрежима, никога друго и није могло јер том одлуком не може и није погођен нико до сам главни преговарач који је потписао и у више наврата дао сопствени пристанак за укидање таблица са ознакама градова на српском.

Косовско-метохијски Срби, нарочито он иса севера КиМ, у потпуности су уверени да паљењем аутомобила, а како тврде у неким случајевима се чак и именом и презименом зна ко је и за кога то учинио, Вучић преко про-сепаратистичке "Српске листе" организује разне видове притисака у покушају да заплаши народ када му је то потребно. На жалост, истрајавањем у одбијању томе неће бити сачуване регистарске ознаке по систему државе Србије већ место на власти Александру Вучићу. Срби одбијају да се Вучић преко њихових леђа задржи и профитира са тог места и одлучују се на кораке на које су принуђени.

Разлози који не остављају сумњу да је председник Србије, Александар Вучић, директно умешан у организовање ових криминалних непочинстава те да је баш паљење аутомобила једино решење које му преостаје, је то што је предајом државних надлежности косовским сепаратистима у руке, као и прихватањем и признавањем њихових симбола као "националних" кроз Француско-немачки предлог, државном систему Србије су везане руке и онемогућен га да реагује легитимно, правно! Такви поступци би пред међународним институцијама били неоправдани, с обзиром на већ дати пристанак, те би директно Вучић сносио одређене последице и критике због прекршене речи. Због тога је овакав начин застрашивања једина метода којом Вучић сада може да се служи а она се изводи преко њему верних људи на терену, "Српске листе" из које су раније већ изјавили да су они "глас и лице Александра Вучића на Косову"!

Натпис на возилу који изузетно прецизно и отворено критикује ову криминалну појаву, показатељ је огорчености Срба са Косова и Метохије због издаје којом су бачени у руке свом непријатељу који не губи време да покаже колико нетрпељивости осећа према Србима.

"Ко пали аутомобиле Србима на северу КиМ? = Српска листа, натпис је који са приватног возила позива на отпор овој издајничкој партији.

Подсећамо "Српску листу" је основао Александар Вучић како би пружио легитимитет раду сепаратистичких квази-институција учешћем "Срба". Та странка је регистровано једино при сситему косовских сепаратиста, такозване "републике Косово", а не и у оквиру политичког система Републике Србије! Њеним учешћем сепаратисти су до данас много постигли, од "демаркације" дела границе према Црној Гори, затим пруженог легитимитета сепаратистичким "изборима", пензије "ветеранима" терористичке УЋК, оснивање Војске Косова... Све то на директан начин је подржала ова сепратистичка странка али и много више.

Остаје да видимо да ли ће све остати на овоме, хоће ли можда насиље и притисци режима постати интензивнији или ће незадовољство Срба достигнути свој врхунац. За то је, ипак, потребна свенародна подршка коју лажна опозиција у Србији успешно саботира а последих дана и позивом на одржавање референдума који би у условима опште контроле режима, лако (и лажно) показао управо резултат какв одговара власти чиме би издаја Косова и Метохије била пребачена са Александра Вучића, на српски народ.




* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине