Вести:

Thursday, April 12, 2018

Др Јасмина Пеев: О хипотезaма и алтернативама

Thursday, April 12, 2018 | КМ новине

Новости пишу: ''Европа хоће ЗСО по Тачијевим законима''! ''Наш'' председник као не може овоме да се начуди и чак тражи од од новинара да му покажy, где је он то потписао.

#KM-Novine, #www.kmnovine.com, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Vucic, #Korupcija, #Vesti, #Kriminal,

Пише: Др мед Јасмина Пеев



ЕУ се оптужује за превару. Министар страних послова, који не зна енглески, али зна да пева на уво Турцима, каже ''...прешла нас и Европа и шиптари...''

О чему се овде ради?

Здрав разум, може да изрежира неколико хипотеза:

1 - ЕУ је заиста, одjедном, после пет година преговора, променила дефиницију ЗСО, без да је информисала наше дипломате. Шиптарима сва власт из ведра неба - никаква, најмања аутономија срБском народу. Може ли неко у ово поверовати? Tешко!

2 - Дипломатски неписмени Дачић и преварант, психопата без морала, АV лажу народ и премећу сопствену кривицу за издају на леђa те ЕУ без лица...
Ова хипотеза је далеко прихватљивија. После свих јавних изјава, да се Косово неће никако предати, народ сxвата да је света земља наша, натопљена крвљу предака, ипак, предата! У мраку, тајно! 

Телекомуникације, правни, образовни, судови Србије сy неважећи на Косову и Метохији.

Пита се где је потписао


Али разум добрих људи не може да сxвати колико је превара страшна, не може да се ''опасуљи'' јер психопате употребљавају менталну маниплацију која обмањује, унижава, омаловажава... убија у појам. Неверица и збуњеност. Тишина. Заћуташе новинари. Нигде да чује аналитичка мисао - превише је бљутава, одвратна прича да би се ту заронило.

''Наше'' дипломате су предале све и сада очекују да народ прихвати као ''бриселску'' ЗСО која је уствари шиптарска.

Као што је онај накићен воз стао пред Косовом и Метохијом, да би издајничка влада прећутно показала ''свом'' народу где му је граница, сада медији режирају напад на ту ЕУ која као мења своје захтеве! Банда лоповска и бессавесна, без морала и емпатије је ипак провидна.

Има људи као Никола Алексић који предлажe да са полицијом и војском, који су дужни да одраде своју Уставом дату дужност, опколи Генералштаб и истера издајнике пред суд и да за 24 часа пучом смени владy и заврши агонију.
Он предлаже да води народ и да окрене Србију према руско-азијатском тржишту које је највеће на свету и отвара нам врата без условљавања. Погледајте његово злагање:



  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

Одлучите сами - може ли то бити алтернатива?




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине