Вести:

Monday, February 27, 2017

Памела Гелер: Ко на Западу правда злочине у име Алаха

Monday, February 27, 2017 | КМ новине 0

Широм света, Америка важи за државу у којој своју религију и веровања људи слободно упражњавају. Ипак, десило се да је Американка, Памела Гелер, устала баш против једне од њих и заузела јасан став против ислама који, барем у ондашњој јавности, не само да се не доживљава као „ратоборан" већ годинама уназад ужива управо највећу подршку америчке државне машинерије.




  • Неизбежно, удубљивање у тај проблем довело је и до спознаје о разлозима умешаности Америке и НАТО пакта у агресију над српским народом у виду бомбардовања у два наврата, у Босни и на целој територији Србије током рата на Косову и Метохији а са циљем заштите муслиманских екстремиста и терориста. То ни онда није престало већ се опасност проширила на цео европски континент кроз надирући талас миграната са којим пристиже и огроман број екстремиста, директних учесника терористичких акција на тлу Сирије и других арапских земља. О свему овоме Памела Гелер је разговарала са Иваном Максимовићем, дописником Магазина Таблоид из Косовске Митровице.

Пише: Иван Максимовић, Таблоид



Велики борац за истину о исламистичком злу, Американка Памела Гелер, током 2015. године била је спонзор конкурса за карикатуру на тему „Нацртајте проповедника" који је требао да кроз хумор прикаже Мухамеда. То је изазвало напад на полицајце у месту дешавања, за који је ИСИС преузео одговорност. Нападачи су убијени а Гелеровој су наставиле да стижу претње као и годинама раније. Две недеље пре тога у Бостону је убијен муслиман који је био опремљен да је у име ИСИС-а обезглави. Тада је изјавила да јесте забринута за личну безбедност али да ћете предузети све мере да заштите безбедност и слободу своје земље. Специјално за Магазин Таблоид говори и о својој безбедности у САД и наглашава: "...Систем не пружа никакву заштиту. Зато сам сама у овоме што радим. Али то ме неће спречити да наставим да говорим истину". Тренутно је усредсређена на миграциони талас из исламских земаља који пристиже у европу разоткривајући нападе које мигранти изводе у земљама које су их примиле покушавајући да додатно упозори на опасност. Гелерова нимало не сумња у то да је Балкан легло активности и организациони центар џихадиста у овом делу света. У тренутку када кроз Србију пролази рута муслиманских избеглица, она верује да са њима пристиже и велики број екстремиста учесника ратова на страни терориста што представља опасност и по Србију.

МТ: Како сте и због чега почели да се бавите упозоравањем јавности на надирућу опасност од радикалног ислама?

 Резултат слика за ISLAM TERROR

- Када су џихадисти извршили напад 9. септембра 2001. године на куле близнакиње у Њујорку, желела сам да сазнам ко стоји иза напада на моју земљу. Тако сам почела да истражујем и изучавам појаву радикалног исламизма. То ме је учинило одлучном да браним слободу и права појединаца, на чему је ова земља и заснована.

МТ: Једни мисле да је то бомбардовањем и изазивањем ратова у земљама исламског света Америка изазвала тај талас а други да чак постоји и политика исламизације Европе као део неког тајног плана. Према вашим сазнањима који су основни разлози због којих је до овог таласа миграције дошло и колико је Америка умешана у све то?


- Америка не може бити одговорна за изазивање таласа избеглица осим онолико колико је политика Барака Обаме одговорна за оснивање Исламске државе (ИСИС). Исламска држава је обећала 2015. године да ће преплавити Европу са 500 хиљада избеглица. Оно што су обећали то су и учинили. Ово што данас имамо је Хиџра, миграцијом успоставити ислам у новој земљи (види Кур'ан 4: 100). Европски лидери и Обама су их активно подржали али је председник Трамп одлучан да се то заустави.

Резултат слика за ISLAM TERROR

 
МТ: То готово сасвим сигурно предсказује нови рат на тлу Европе?

- Грађански рат ће све теже моћи да се избегне, осим ако Вилдерс, Ле Пен и други десничарски кандидати буду изабрани а Европа прекине са својом самоубилачком политиком.


МТ: Америчка улогу заштитника исламиста у Европи, прво у Босни а онда и на Косову и Метохији, оба пута уз бомбардовање српских циљева, створила је могућност настајања „држава" од територија настањених муслиманима. Како на то гледате?


- Нема сумње да смо подржали погрешну страну у тим ратовима.Бил Клинтон је свесно помогао снаге џихада. Злочине које су они чинили над српским становништвом и снагама, није било могуће видети у западним медијима. Медији су консолидовали своје снаге у прикривању тих злочина у циљу заштите Клинтона и његове репутације од страховитих последица његових одлука.

МТ: Ипак, актуелна је најава босанских власти да ће тужити Србију за геноцид. Одакле то?

- То је све део међународног напора од стране муслиманских организација да, увек и свуда, муслимане представи као жртве неправедних, нехуманих и бруталних не-муслиманских власти. Истовремено, злочини почињени од стране муслимана у име ислама и џихада се активно игноришу, а они почињени од немуслимана су преувеличани, међународно лажно представљени како би постали предмет општег сажаљења и туге са циљем „стезања песнице" у чије име се понекад и у потпуности измишљају и фабрикују.


ПОСЕТИТЕ САЈТ МАГАЗИНА ТАБЛОИД:


 
Амерички медији су под контролом интернационалиста који су апсолутно против било каквог ефикасног отпора терору џихада. То је и разлог због чега тамошња јавност не може да чује ни реч о шроком таласу злочина које су Албанци спровели над српским народом а под окриљем НАТО-а и Америчке управе у делу свету који се ипак сматра „цивилизованим". Због тога су им Албанци неизмерно захвални, недавно је у Вашингтону представник албанских сепаратиста са КиМ изјавио да је „Косово највише про-амерички расположена земља ван САД" . Ипак је током претходних година од стране Албанаца, како на тлу Америке тако и у другим држава где су њихови војници стационирани, било неколико покушаја да се изведу терористички напади на војне базе са намером да „убију што више војника могу".

(Фото: Танјуг)

МТ: Да ли мислите да су то изоловани случајеви?

- Не, Косово није про-амерички настројено. Тамошњи муслимани су захвални Клинтону због онога што је његова администрација за њих учинила али то не значи да су напустили џихад.


МТ: Све је већи утицај арапских земаља на васпитање Албанаца на Косову и Метохији, уз сагласност Америке. истовремено све већи број Албанаца са КиМ одлази да се бори у саставу ИСИС-а, чак су у свету познати као тзв. „земља са највише припадника у јединицама терориста ИСИС-а по глави становника". Да ли се то може повезати?

 
- Наравно да је повезано. Људи који долазе из арапских земаља од Косова су направили расадник проповедања и активности џихада. Али сада се можемо надати да ће председник Трамп реконфигурисати наше међународне ставове и савезе, тако да нигде нећемо помагати џихадисте, а да ћемо се уместо тога повезати са народима који су мета џихада. И Срби морају да буду свесни да џихадисти пристижу у Европу са таласом избеглица, морате да се покренете и да зауставите њихов проток.


http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/78/590x/secondary/map-605536.jpg
Жртве терористичких напада у Европи током 2016.

МТ: У условима који се из општих утисака могу наслутити а да се требају схватити као упозоравајући, шта је по Вама потребно урадити да Србија у једном таквом вртлогу буде очувана као и целокупан њен интегритет?


- Срби морају да ураде оно што и остале земаља морају: ограничити муслиманску имиграцију. Дозволити масовни улазак миграната из муслиманских земаља уз сазнање да постоји Шеријат као један закон за све, и покушај да он буде спроведен или његово спровођење, што је неспојиво са националним Уставом (Србије), мора бити заустављено и процесуирано. Потребно је подстаћи оживљавање сопствене културе, религије и националног идентитета. Такође, одлучно одбацити сваки социјалистички интернационализам!


Глоса


У сарадњи са ЕУ и НАТО мигранти из исламских земаља у Србији су распоређени на локацијама које линијски Србију деле на три целине. Једна која се од Тутина и Сјеница преко Н. Пазара, Краљева, Београда и Суботице простире паралелно са границом Босне, друга која од Бујановца преко Алексинца обухвата јужну Србију и део ка Нишу који су Албанци већ уцртали као границу у карте своје идеје о великој Албанији и трећа северно од ове две целине, прилично децентрализована у организационом смислу.

 

https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Иван Максимовић   l     Контакт



Одмах по завшретку студија почиње да ради као новинар, што постаје његово основно занимање, па тако његове фотографије и текстови бивају објављивани у свим водећим српским медијима.

По нападу Шиптара на север КиМ и подизању барикада, поново се самостално активира покривајући оне теме које су медији представљали лажно или их скривали. Постаје једини новинар на Косову и Метохији који отворено критикује државну власт и њену велеиздају почињену Бриселским споразумом.

Рођен је и живи на Косову и Метохији.



Извор: Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине