Вести:

Wednesday, February 22, 2017

Милан Стаматовић: И Николића, после Вучића и Дачића, чека суђење за велеиздају!

Wednesday, February 22, 2017 | КМ новине 0

Милан Стаматовић: И Николића, после Вучића и Дачића, чека суђење за велеиздају! Кандидат за председника Србије Милан Стаматовић реаговао је на синоћње гостовање председника Србије Томислава Николића на РТС-у јасно дефинишући однос према њему и СНС-у "Ничија није до зоре горела, те неће ни њихова".

http://cutmypic.com/uploads/title619123923.png
Томислав Николић - може све али не може докле хоће.

Након својеврсног посмртног слова које је Томислав Николић одржао самом себи као политичару, потпуно је јасно да се Томислав Николић, још важећи председник Србије, добровољно придружио својим политичким ортацима Вучићу и Дачићу које, после смене власти, чекају кривичне санкције за антидржавно, противуставно и незаконито деловање у правцу нарушавања територијалног интегритета и уставноправног суверенитета Републике Србије - изјавио је председнички кандидат Милан Стаматовић.

- Ничија није до зоре горела, те неће ни њихова, па Николићу неће помоћи ни улизичка тврдња да су он и Вучић "једна идеја у два тела". Као што сам и очекивао, тобожњи сукоб двојице похлепника, грамзиваца и државних распикућа, некадашњег и садашњег вође напредњака, завршио се пре него што је и почео, а Николић је пропустио своју последњу шансу да, иницирањем кривичних поступака против Вучића и Дачића због велеиздаје, спаси свој образ и част првог Шумадинца на челу Србије - објашњава Стаматовић, позивајући Николића да се, као "председник свих грађана", први добровољно пријави за "инквизицију" код Зоране Михајловић због нелегалне изградње две виле на одбрамбеном савском насипу.

Стаматовић је изразио наду да се данашњи датум када је, 1848, избила француска буржоаска револуција и када се, 1882 (по јулијанском календару), Милан Обреновић прогласио за првог нововековног српског краља, неће поклопити за почетком реализације сурове замисли лажног Европљанина и самодршца Александра Вучића да онемогући сваку политичку кохабитацију и поделу власти у Србији, обзнањену у његовом диктаторском рекламном споту - да пилот може бити само један!?
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.