Вести:

Wednesday, June 15, 2016

Србима у Новом Брду опет краду стоку (ВИДЕО)

Wednesday, June 15, 2016 | КМ новине 0

После краћег затишја поново је почела крађа стоке у новобрдском крају.

Породица Миљковић из села Извор, махала Миљкови остала је без крупне стоке чиме је њихова егзистенција доведена у питање.  У ноћи између недеље и понедељка, из штале породице Миљковић, за сада непознати починиоци украли су готово сву крупну стоку коју су имали. Како ће се даље снаћи само они знају, будући да ова петочлана породица живи од пољопривреде и социјалне помоћи.  “ То се десило прексиноћ. Узели су ми четири краве, једног бика и теле. Извели су још два телета , али су она остала, нису могли да их однесу.“, каже Миодраг Миљковић који се и поред свега не предаје.  “Борићу се као што сам се борио до сада. Ићи ћу напред, сигуран сам у себе. Шта ће бити даље, видећемо”, додаје Миљковић.  Новобрдска села често су на мети провалника. Недавно су, такође у истој махали И неговом рођаку покрали сву стоку. Полиција је извршила увиђај, али Миљковић каже да од тога нема вајде јер до сада ниједан случај крађе стоке није расветљен. #Крађа, #Стоке, #Срби, #Косово, #Метохија, #село, #Извор,

Породица Миљковић из села Извор, махала Миљкови остала је без крупне стоке чиме је њихова егзистенција доведена у питање.
У ноћи између недеље и понедељка, из штале породице Миљковић, за сада непознати починиоци украли су готово сву крупну стоку коју су имали. Како ће се даље снаћи само они знају, будући да ова петочлана породица живи од пољопривреде и социјалне помоћи.


“То се десило прексиноћ. Узели су ми четири краве, једног бика и теле. Извели су још два телета, али су она остала, нису могли да их однесу“
, каже Миодраг Миљковић који се и поред свега не предаје.


“Борићу се као што сам се борио до сада. Ићи ћу напред, сигуран сам у себе. Шта ће бити даље, видећемо”, додаје Миљковић.


  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯


Новобрдска села често су на мети провалника. Недавно су, такође у истој махали И неговом рођаку покрали сву стоку. Полиција је извршила увиђај, али Миљковић каже да од тога нема вајде јер до сада ниједан случај крађе стоке није расветљен.


Извор: ТВ Пулс    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине