Вести:

понедељак, 22. фебруар 2016.

Ничија није до зоре горела

понедељак, 22. фебруар 2016. | КМ новине 1

Потписали сте Бриселски споразум, натерали нашу децу у војне мисије по свету, смањили пензије које су грађанима Уставом загарантоване, непотизмом и "буразерском економијом" натерали многе да оду из земље...


Ничија није до зоре горела #Николић #Вучић, #Шешељ, #Издаја, #Устав, #НАТО, #Косово, #Метохија, #Вести, #КМ, #Новине,


Изгледа да председник и премијер Србије, Томислав Николић и Александар Вучић, спадају у ону групу Срба на коју је шизоидни парамециум, портпарол НАТО у време бомбардовања 1999. године, Џејми Шеј мислио када је током те "хуманитарне интервенције" говорио да Србе треба безбрижно бомбардовати јер ће брзо све заборавити! Па кад су заборавили своју рођену радикалску прошлост и продали се за пар сребрњака, што не би заборавили све оне које је тај исти НАТО побио, унесрећио и у црно завио.
Вучић је надолазећу буку оклопних НАТО транспортера и тенкова образлагао гнусним измишљотинама да ће исти ти војни оклопници штитити Србе на самопроглашеном Космету! Па зар на Космету већ нису НАТО војници, који се еуфемистички зову Кфор? И зашто до сада нису штитили Србе из, на српским њивама отетим без икакве надокнаде, највеће НАТО базе у Европи - Бондстила већ су као крајпуташи немо посматрали мартовски погром 2004, убијање повратника и паљење њихових кућа, као и претварање православних манастира у јавне нужнике?

Шта зна Николић шта је Устав

Николић је ових дана ћутао, све се као премишљао - "ни да стисне ни да прдне", али зато кад се огласио безобразлук је громогласно звонио. Потписао је Споразум о сарадњи са НАТО јер, како се јадно правдао, није у супротности са Уставом Србије! Ма немој! Је л’ лепо пише у Уставу Србије, који као председник Србије треба да зна напамет, да је држава Србија суверена земља и да су носиоци суверености грађани, те да "ниједан државни орган, политичка организација, група или појединац не може присвојити сувереност од грађана". И зашто нас, грађане нико ништа није питао? Јасно, зато што сте знали одговор!

И то што је нешто у супротности са Уставом Србије вам је, као, до сада био проблем?! Потписали сте Бриселски споразум и индиректно признали самопроглашено Косово, натерали нашу децу у војне мисије по свету, смањили пензије које су грађанима Уставом загарантоване, смањили или укинули социјална давања такође Уставом Србије предвиђена, непотизмом и "буразерском економијом" натерали многе да оду из земље... 


Паприкарска колонија

И глупима је постало јасно да САД и НАТО неће да се повуку из Европе, сигурније им је да се преко наших глава напуцавају са Русима. Србија је за њих само још једна колонија, у којој не расту банане већ паприке, и у којој је свака власт подобнија од претходне. Срећа, па восак и фитиљ нису дуговечни. Кад смо опстали 500 година под Турцима, ова окупација ће нам бити зајебанција!




Извор: Вести    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине