Вести:

Monday, November 30, 2015

Главосеча се крије под именом Бобан

Monday, November 30, 2015 | КМ новине 0

Без устезања и гриже савести причао о злочинима које је починио, ништа лошијим од такозване "УЋК", и поред међународне потернице тврде да се крио у Србији.

Главосеча се крије под именом Бобан, #КМ_Новине, #Вести, #Косово, #Метохија, #Шиптар, #Терориста

Неколико албанских портала објавило је "проверену информацију" добијену од страних обавештајних служби на северу Косова да је главосеча ИД Лавдрим Мухаџери (25) из Качаника, познат по сликама на којима ножем одсеца главу сиријском дечаку и из ручног бацача пуца на једног заробљеника, летос "боравио у Србији" близу косовске границе и да има пасош на име Бобана Депића.
Мада се у информацији из "добро обавештених извора" стриктно не наводи да је у питању пасош Србије и да је Мухаџери био у Прешеву или Бујановцу, портал "Тешеши" тврди да Мухаџерија и његове истомишљенике који ратују у Сирији "помажу службе из непријатељских држава" да би Косово приказали као државу у којој царује исламски екстремизам и одакле у Европу, Сирију и Ирак одлази највише муџахедина и терориста.

Косовом се летос пронела вест да је Мухаџери убијен, међутим, испоставило се да је, ако су тачне вести косовских портала, он у то време био на Косову или у његовој близини...

Због врбовања младих Албанаца за ИСИЛ, слања ратника у Сирију и злочина које је тамо починио, ЕУЛЕКС-полиција је за Мухаџеријем расписала међународну потерницу, траже га и због ранијих затворских казни, због изазивања расне и верске мржње, Стејт департмент га је уврстио на листу десет најтраженијих страних терориста.




Ради исто што и ОВК

Мухаџери је прошле године дао интервју албанском листу који излази у Тирани и тада је хладнокрвно причао о својим злоделима тврдећи да не ради ништа горе него што су радили припадници ОВК-а који су, како је тада нагласио, такође одсецали главе Србима и Албанцима неистомишљеницима.




Извор: Вести    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине