Вести:

петак, 27. новембар 2015.

Политичка вртешка одборника у Ваљеву овога пута: За заштиту Светиње Грачанице !?

петак, 27. новембар 2015. | КМ новине 0

После многоструког ранијег одбијања заштите манастира Грачанице, данас је цела скупштина одборника Ваљева (предизборно надахнута) на најновији предлог одборника Љубомира Брадића из Победе- готово једногласно изгласала тај исти Закључак.
Политичка вртешка одборника у Ваљеву овога пута: За заштиту Светиње Грачанице !?
Љубомир Брадић
Данас, на скупштини града Ваљева одборници су готово једногласно гласали да се манастир Грачаница даље не скрнави и не руши као до сада. Исти овакав Закључак је г. Љубомир Брадић на свакој седници скупштине изнова предлагао за гласање и увек је већина била против Грачанице, а данас, пази чуда, 34 одборника за Закључак, један уздржан и нико против??? Није овај народ баш толико наиван. Политичка банда из највећих политичких странака која скрнави и затире Грачаницу протекле три деценије у име, научно доказано, еколошки погубне бране Ровни, је сада решила да „спусти лопту“ и да се додвори народу пред изборе који следе у надолазећем марту или априлу. Дакле, очигледно је да ове хијене које се повлаче пред опасношћу по гласове биће још крвожедније него до сада ако опет преваре народ па победе на изборима.

Зато Православци на основу бројних искустава знају да политичарима реч важи само док не добију могућност да остваре своје интересе у овој марионетској масонској творевини која је настала на темељима некада Свете Православне Србије. Иста ова скупштина не само што је мноштво пута гласала против Грачанице а за њено затирање и потапање, већ је чак једном била и донела Закључак да се манастиру Грачаници прикључи насилно исечена струја, па су нам непосредно потом, са сатанистичком насладом, приредили рушење порте манастира Грачанице, конака, звоника… Дакле, наше ИстиноЉубље ће и поред овог лукавог и тактичног политикантског повлачења од намере рушења Грачанице- наставити антиполитичку „предизборну“ кампању, и наставком месечних редовних протеста за озакоњење спуштања нивоа пуњења Ровни, али и лепљењем плаката урушене порте манастира са потписаним свим великим странкама које су нам рушили Немањићки манастир свих ових деценија иако су имали све студије некорумпиране србске науке против погубне бране Ровни…

…И све ово, наравно, само да нам се не поткраде да неко од ове политичке банде која је насилно гурала брану Ровни случајно поново не добије власт на пролеће… А одборнику Брадићу и његовом удружењу грађана „Победа“ који се усамљено борио за спас Светиње Грачанице и очување изворских вода ваљевског региона и данас и свих претходних година свака част и од Бога духовно и телесно здравље свагда.

Иначе, ово је извештај скројен у току заседања исте скупштине (која и сада (19:00 часова) и даље траје), тако да ћемо исцрпније о свему известити у току сутрашњег дана…
ИстиноЉубље свима Вама!
 

Извор: ИстиноЉубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине