Вести:

Friday, October 2, 2015

Породице жртава са КиМ реагују на изјаву Чедомира Јовановића: Проклет биo болесни уме!

Friday, October 2, 2015 | КМ новине 0

Реаговање Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији поводом изјаве Чедомира Јовановића од 29. 09. 2015. године, албанском дневном листу „ЗЕРИ“ и то да је Србија на Косову чинила страшан злочин а да је "држава Косово" не повратан процес.

Породице жртава са КиМ реагују на изјаву Чедомира Јовановића: Проклет би болесни уме!



            ЧЕДА АЛБАНСКИ ЛОБИСТА ОСЛОБОДИО ЗЛОЧИНЦЕ БРАЋУ МАЗРЕКУ!!!


Проклет био болесни уме, да нам се и даље богатиш на костима убијених Срба!!!

Зар твојим болесним умом и изјавама Албанцима које су усмерене против породица Српских жртава које се једине боре за истину и правду за Српске жртве?

Не споримо да су Албанци убијени током 1999. године, како од бомби НАТО агресора тако и у крвавим борбама са државном полицијом и војском против терористичке УЧК-а. Боли нас што никада ниси осуђивао отмице Срба 1998. године пре рата. Циљано су терористи УЧК-а отимали недужне Србе да би навукли полицију и војску Србије на акције против УЧК-а да би преко монтираног „Рачка“ почела НАТО агресија. Породице Српских жртава захтевају да државни органи „УХАПСЕ ЧЕДОМИРА ЈОВАНОВИЋА“ због:

Заштићени сведок у убиству Ђинђића, признао је почињена кривична дела и тврди:

- Да је Чеда Јовановић организовао 5. октобра 2000. године пљачку и паљење Савезне Народне Скупштине у Београду.

- Исти је организовао и водио оружани напад на полицијску станицу Стари град, где су разоружали полицајце и из магацина украли сандуке са пушкама и пиштољима. На питање државног јавног тужиоца колико је било наоружања у сандуцима и где су однети, заштићени сведок Багзи Миленковић је изјавио да је било око 2500 дугих и кратких цеви а Чеда је наоружање предао БУХИ.

- Багзи Миленковић тврди да је лично Чеди Јовановићу код Хотела Хајат предао 1500000 немачких марака од отмице бизнисмена Мишковића.

- Као врхунац тешких кривичних дела Чеде, доказује да је као високи функционер ДС-а из Српских затвора ослободио правоснажно осуђене албанске ЗЛОЧИНЦЕ БРАЋУ МАЗРЕКУ због злочина у „Клечки“ (где су признали да су силовали Српске девојчице и масакрирали Српске цивиле) а зато је ослобађање је Чеда од албанског лобија добио огроман новац.

Уз помоћ западних држава и ДОС-овске владе Ђинђића-Коштунице-Батића-Михајловића, ради огромног новца ослободили су 2108 албанских терориста и злочинаца из Српских затвора. Исти су заробљени у крвавим борбама са државном војском и полицијом У БОРБАМА НА Кошарама, Морини, Дреници и широм Метохије а тиме су КИДНАПОВАНЕ СРБЕ 1998, 1999, 2000...ОСТАВИЛИ ДА БУДУ ЖРТВЕ ТРГОВИНЕ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА.

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији захтева од државних органа да одмах ухапсе Чеду Јовановића за сва почињена кривична дела која је и потврдио заштићени сведок БАГЗИ МИЛЕНКОВИЋ јер закон мора бити примењен за све у Србији.


У Београду 
 01.10.2015 године

Председник удружења Симо Спасић


Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине