Вести:

недеља, 19. јул 2015.

Код грачаничког језера пронађено оружје и униформе

недеља, 19. јул 2015. | КМ новине 0

Такозвана косовска полиција у близини језера Бадовац недалеко од Грачанице, пронашла две торбе са оружјем и црним униформама.

Код грачаничког језера пронађено оружје и униформе
Фото: Илустрација


Торбе су пронађене око 300 метaрa далеко од места где је пре недељу дана ухапшено неколико особа које су осумњичене за тероризам.

У једној торби су пронађенe црне униформе, писмо за које се верује да је писано на арапском језику и два калшњикова. Сумња се да се у другој торби налазе експлозив и муниција, рекао је за Индекс онлајн извор са лица места, преноси Танјуг.

У близини језера Бадовац, познатом и као Грачаничко језеро, 11. јула ухапшено је пет особа које се сумњиче за тероризам.

Сумњало се да су намеравали да затрују воду у језеру Бадовац из кога се водом снабдева већи део Приштине, Грачаница и друга места. Међутим, надлежни у "институцијама" шиптарских сепаратиста тврде да код ниједног од њих петорице у тренутку хапшења није пронађена никаква отровна супстанца.

Одређена им је мера притвора до 30 дана.




Извор: Агенције    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине