Вести:

Saturday, April 11, 2015

На КиМ и о Васкрсу бестидност и безакоње

Saturday, April 11, 2015 | КМ новине 0

Агенција Бета а затим и многи други медији, пренели су вест која подлеже кривичном закону и која је строго кажњива.

Сусрет на Екуменском, нехришћанском скупу 2013.те године.


Наиме, небитну честитку такозване "председнице" Косова и Метохије, Јахјаге, медији су пренели као нешто битно. Тек што је примећено да је осуда напада на српског младића у Косовској Митровици, када му је живот најозбљније био угрожен, од стране ове шиптарке објављена под притиском страних Влада и без имало жаљења због тога, сви су једва дочекали њену честитку.

И да није било овог напада од ње се може очекивати само лицемерје и празнословље, уосталом, као и од било ког другог сепаратисте са Косова и Метохије.

Она  је поручила да овај празник треба да послужи "да више и боље разумемо једни друге, као равноправни грађани и како би смо још више повећали заједничке вредности и културну и верску различитост као и верски суживот на Косову (и Метохији)".

Једна од порушених цркава на КиМ, после 1999. године. Фото: Иван Максимовић

На Косову и Метохији је до данас порушено око 152 православна храма Српске православне цркве и преко 10.000 надгорбних споменика је порушено а да за то нико никада није одговарао. Јахјага жели да ова статистика - напредује.

"За овај празник, који симболизује широкогрудост, љубав и солидарност са свим људима који имају потребе за помоћ, желим да у свакој породици буде здравља, богатства, благостања, хармоније и радости", каже се у честитки Јахјаге.

Дакле дан после рањавања са умало смртним исходом, она је лицемерно изрецитовала начела љубазности. Кисело како то Британци чине уз своје усиљене осмехе или Американци док покушавају да заведу муштерију и продају им неку лошу робу. Такође, у исто време док Срби са КиМ, посебно из јужних делова, немају нити слободу кретања, нити могућност да раде или издржавају своје породице управо од непрестане опасности да ће бити пребијени, убијени, киднаповани и усмрћени услед на силу им извађених органа ради продаје на црно.

За ову честитку једино је изузетно важно да се каже да је она, Јахјага, "Ускрс" честитала Теодосију, узурпатору Епархије рашко-призренске и његовим следбеницима у безакоњу и Екуменизму. Управо онима који су основне хришћанске законе погазили, заборавили, искривили. Онако како су то Шиптари према Србима на КиМ урадили.




Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине