Вести:

Thursday, April 16, 2015

Кршљанин: "Змија" је америчка провокација која показује сву погубност ''Бриселских преговора''

Thursday, April 16, 2015 | КМ новине 0

Поводом најављеног доласка терористе, тзв., "министра спољних послова" са КиМ Хашима Тачија у Београд, Владимир Кршљанин председник Покрета за Србију, у изјави за КМ Новине каже да се ради о Америчкој провокацији која показује сву опасност преговора под покровитељством Европске уније.

Владимир Кршљанин, председник Покрета за Србију

"Америчка провокација са покушајем довођења Тачија у Београд, још једном показује колико су „Бриселски преговори“ и „Бриселски споразум“ једна опасна, неодржива, издајничка и капитулантска бесмислица. Исто као и сарадња Србије са НАТО пактом" одлучно оцењује Кршљанин.

Овакво понашање Међународне заједнице има далекосежне и погубне последице по српску државу и народ.

"Истина о стварању наркотерористичке „УЧК“, НАТО пешадије за клање Срба и разбијање Србије је свакоме позната, баш као и улога „Змије“, љубимца Медлин Олбрајт. Затварање очију пред том истином, као и „сарадња са НАТО“, води директно у нестанак Србије" објашњава он за КМ новине.

Он ипак верује да ће се барем у оваквим случајевимо снисходљиво и понизно понашање српске власти изменити, ако не у држаотворно оно барем у једно које ће свакако очувати мир у нашој држави и мудро избећи сваку потенцијалну могућност за избијање сукоба већих размера.

"Остаје нада и очекивање да ће носиоци формалне, али од народа (макар и на превару) добијене власти у Србији, одбити ову дрску провокацију, као и све оне које ће убрзо уследити, ако ни због чег другог, а оно зато што страх од суда свог народа мора бити већи него страх од америчких или ЕУ претњи" упозорава Кршљанин.



Пише: Горан Петровић

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине