Вести:

Thursday, September 18, 2014

Синод СПЦ да поступи по канонима и анатемише чланове владе који организују „геј параду“

Thursday, September 18, 2014 | КМ новине 0

Српско родољубиво удружење "СНО НАШИ" позвало је представнике Српске православне Цркве да поступе по канонима када су у питању они чланови владе који отворено подржавају тзв. "геј параду".
 ...


Насловна фотографија: тзв., "геј активиста" П.А., фото-монтажама испрозивао патријарха Иринеја, приказавши га ка земунца, у шушкавцу и са брдом пара на столу и митрополита Амфилохија у хаљини, окруженог мушкрцима.



Часни Оци

Чланови Светог Архиерејског Синода СПЦ, у име верника СПЦ, обраћамо Вам се са позивом да Свети Архиерејски Синод СПЦ екскомуницира из СПЦ све чланове владе православне вере који су умешани у организацију „геј параде„.

Оваква примена Црквено-канонских мера мора бити примењена ради очувања духовног и националног бића српског народа и не би био први пут да Црква посеже за оваквим тешким мерама.

Посебно, јер су чланови Владе већ више пута упозоравани да не организују овакву „манифестацију„ у Београду.

Садашња влада се оглушила о вољу своје мајке Цркве и народа, и ни на један начин више нема легитимитет да представља нашу отаџбину, стога Вас молимо да предузмете мере како би народу недвосмислено било стављено на знање да се на челу државе људи који хоће да изврше духовни помор српске омладине.

Свесни ситуације да се налазимо у времену у којем нема места за калкулације и рачунице, надамо се да ће те поступити по канонима Свете Цркве и да ће по канонском праву бити кажњени сви који су умешани у организацију „геј параде„ без обзира на којем се политичком положају налазе.

Информатива служба
СНП НАШИ



Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине