Вести:

Sunday, September 28, 2014

ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Вучић користи јалово глуматање „Двери“ како би показао да све функционише „беспрекорно“

Sunday, September 28, 2014 | КМ новине 0

Прочитајте шта то премијер српске владе наводи као успехе поводом одржавања параде содомита.
...

„Синоћ су Београдом шетали припадници десничарских организација, данас геј популације и рекао бих да је све функционисало беспрекорно”, рекао је Вучић и истакао да је Србија озбиљно друштво, спремно да спроводи реформе.
„Држава је свој посао обавила перфектно, ниједан особа није била угрожена, ни припадници геј популације, ни они који се не слажу са њиховим уверењима”, рекао је Вучић.

Захваљујући јаловом глуматању „Двери“ које већ дуже време на српској десници играју исту улогу коју је имао Вук Драшковић са СПО почетком деведесетих година прошлог века, одржавање данашње содомитске параде је стављено у исту раван са синоћним окупљењем бесног разочараног народа на Тргу Републике. 

Двери служе као најобичнија режимска икебана што сведоче синоћни громогласни звуждуци који су их испратили са Трга Републике. Беспрекорном функционисању система и контроли беса народа за које је само питање времена када ће се излити на улице, допринела је и контрола над навијачким групама које нису биле расположене да се супроставе режиму што само сведочи да поједини отуђени делови државног апарата итекако добро контролишу акције навијача у Београду.

Данас ће градом проћи и „Породична шетња“ којој се сврха и циљ не зна. Као што се није знала ни сврха и циљ синоћњег окупаљња. Тај циљ не зна поштена и пауперизована Србија која се налази у медијском мраку али тај циљ итекако добро знају они који су јуче и данас послали Двери на улицу да глуме некакву опозицију да би тако читавој сатанистичкој оргији и рутуали који смо имали прилике данас да гледамо дали некакав привид нормалности и легитимности. 

Двери треба само да послуже да надолазећу провалу народног беса усмере што даље од режима Александра Вучића како би му омогућили даље растакање Србије као државе и као друштва.

Прави десничари су синоћ хапшени код Саборне цркве а једини разлог због којег је монах Андоније ухапшен је тај што не припада политичкој мафији која ординира Србијом. Њега не контролишу па су га скембали и то нико други до припадници против терористичке јединице само да не би повео верујући народ Литијом кроз Београд.  Док су се неки други шеткали по граду а да нико није ни попреко погледао.

Двери су једна тешка подвала и кукавичије јаје које је инсталирано на десну страну српског политичког спектра од стране политичке мафије која србијом ординира још од седамдесетих година прошлог века. О томе најбоље сведоче њихова дела јер по делима њиховим их судите.


Милинко Милинчић, Србија данас


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине