Вести:

понедељак, 30. јун 2014.

Министар Селаковић псовао Србе на Газиместану (видео)

понедељак, 30. јун 2014. | КМ новине 0

Од министра Селаковића народу.

Говор Председника Србије на 625-том Видовдану од када се на пољу Косову одиграла битка судбоносна за српски народ, није прошао ни мало славно. Напротив. Реакција окупљеног српског народа од стране политичке врхушке није била очекивана, што је сасвим очигледно али у народу она наилази на пуно разумевање. Зашто? Топотпуно објашњавају повици и добацивања којима се Николић изложио.
 
„Издаја, издаја, издаја...“, „Продао си кума, издајниче“, „Сиђи, бре, доле“, „Томо усташо“, „Издао си Косово“ су повици који су се нашли на репертоару окупљених Срба. Један од најупечатљивијих гестова било је подизање раширене српске заставе високо изнад глава.
Чинећи то на пркосан и одважан начин окупљени као да су хтели да заставу Србије, као својеврстан аргумент, „супротставе“ председниковој појави и личности.

Тренутак конфронтације окупљених са Николићем.
 
Недуго затим Николић је сишао са бине и окружен збуњеним обезбеђењем и колегама из државне управе, прошао кроз масу која их је обасула овацијама и повицима. Док је Николић, иако изненађен, достојанствено поднео понижење коме се изложио то није успео и министар правде у Влади Републике Србије, Никола Селаковић, који је на Равној гори својевремено и сам позирао са раширеном националном заставом. Крећући се унезверено кроз масу која им је стављала до знања да су непожељни и да им издају неће опростити, стиснутих зуба, гневно и у чуду окретао се наоколо да би у једном тренутку дрско климнуо главом и на сав глас опсовао окупљене. Све ово забележено је на видео снимку који можете да при крају овог видеа:
 


 
Никола Селаковић српски је правник и политичар, функционер Српске напредне странке и актуелни министар правде и државне управе у Влади Републике Србије, каже Википедиа.
 
Ово је била прилика да и он покаже да је само човек, а каквим човеком ће га народ доживети за његове амбиције је од пресудног значаја.
 
Приредиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине