Вести:

Sunday, March 31, 2024

Да ли косовски Албанци могу да постигну било какав успех у било чему, без корупције?

Sunday, March 31, 2024 | Уреднички колегијум 0

Да ли косовски Албанци могу да постигну било какав успех у било чему, без корупције?

Утакмица између Балканија, албанског тима са Косова и Метохије и Динама из Загреба, шампиона Хрватске, по свему судећи "продата" је.

Утакмица између Балканија, албанског тима са Косова и Метохије и Динама из Загреба, шампиона Хрватске, по свему судећи "продата" је.


У оквиру Лиге конференције у јесен 2023. године ова утакмица завршена је резултатом 2:0. Сада се налази се под истрагом сепаратистичких власти због сумње да је намештена.

Из система косовских сепаратиста потврђено је да су "по овом питању предузете све правне радње“.

Динамо прошле јесени у групи  Лиге конференције изгубио од косовског клуба Балкани 2:0 у Приштини. Хрватски шампион је тада по мишљењу многих одиграо једну од најгорих утакмица у историји.

На кладионицама Динамо је био изразити фаворит, јер је Балкани извучен из последњег шешира и био је екипа са најмањим коефицијентом у Лиге конференције. Ипак релативно лако су добили Хрвате. Због овога све изгледа још сумњивије.

За косовске Албанце ово је сасвим нормално стање. Све што су постигли последњих деценија, постигнуто је махом корупцијом а плаћено је новцем зарађеним од нарко-мафије. Поткупљени су западни политичари, медији, чак и значајне светске и међународне организације а последњих година, када су се понајвише приближили идеји отимања КиМ од Србије, корумпирана је и српска власт из Београда.

Неко ко је све на тај начин постигао, не може да мисли да је то заиста тако лоше, нити може лако да изнађе начин да нешто оствари другим методама осим оних које су се већ показале делотворним.


 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине