Вести:

Monday, February 26, 2024

Запаљен помоћни објекат на поседу повратника код Клине

Monday, February 26, 2024 | Уреднички колегијум 0

Запаљен помоћни објекат на поседу повратника код Клине

Помоћни објекат на поседу повратника Љубише Дончића, у селу Клина запаљен је протекле ноћи.

Помоћни објекат на поседу повратника Љубише Дончића, у селу Клина запаљен је протекле ноћи.
Фото: ИЛУСТРАЦИЈА 





Tом приликом изгорело је неколико стотина бала сена које су ту биле смештене и уништен је и објекат.

Власник објекта, Љубиша Дончић није био код куће у тренутку када је пожар подметнут и јутрос је затекао штету коју је пријавио тзв. "Косовској полицији".

Овај у низу напада на Србе широм Косова и Метохије, унео је немир међу повратнике и преостале Србе у Метохији.

Фото илустрација: КМ новине

Канцеларија за Косово и Метохију, наводи се, помоћи ће породици Дончић да надокнади штету коју је претрпела и пружиће сву подршку, како би одолели свим притисцима. Међутим, нејасно је како би то могло да се догоди с обзиром на чињеницу да управо Канцеларије за КиМ, спроводећи политику актуелног режима, подстиче албанско насиље над Србима спроводећи издају Косова и Метохије.

Све што Канцеларија за Косово и Метохију уме јесте да издаје саопштења у којима не оптужује албанске екстремисте нити помиње било какав сепаратизам. На томе се све завршава и то уколико саопштења не буду довољно запаљива јер у супротном изазову интересовање албанске стране која одговори новим нападима на Србе.

Као "помоћ" Канцеларија за КиМ, у име Владе Србије, обавезно позове апстрактну и неодређену "Mеђународну заједницу" да заштити становнике Србије ан делу њене територије, Косову и Метохији, али не учини никакав труд нити изврше ма каакв притисак да би се то и догодило. И опет напротив, пристану на сваки великоалбански захтев без да сами косовски сепаратисти испуне иједан услов да би се Србима омогућило да живе боље.

Отворено се може рећи да Канцеларија за КиМ пасивним посматрањем и чињењем услуге великоалбанској експанзији, учествује и сама у прогону Срба са Косова и Метохије. По принципу "нема Срба - нема проблема".
 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине