Вести:

Wednesday, February 7, 2024

Тзв. ''Косовска полиција'' упала у Пошту у Гораждевцу и малтретирала Србе

Wednesday, February 7, 2024 | Уреднички колегијум 0

Тзв. ''Косовска полиција'' упала у Пошту у Гораждевцу и малтретирала Србе

Такозвана "Косовска полиција" и паралелно тужилаштво албанских сепаратиста, ушли су данас у Пошту у Гораждевцу и поново терорисали присутне Србе извођењем незаконитих радњи!

Такозвана "Косовска полиција" и паралелно тужилаштво албанских сепаратиста, ушли су данас у Пошту у Гораждевцу и поново малтретирали присутне Србе!


Данас око 15 сати у просторије Поште Србије у Гораждевцу тзв. "Косовска полиција" је поново упала у Пошту и затечене грађане питала да ли подижу новац на банкомату. Како је реч о приватним стварима нити било која полиција, нити тужилаштво не би смели тако нешто да питају било кога без написменог налога. Међутим, како су у питању албански сепаратисти у насртајима на Србе, они у свом безакоњу које у тим приликама сматрају сасвим природним понаашњем, имају подршку читавог Запада али и издајничког режима из Београда. након тога поново је извршен претрес просторија, јавио је локални радио.

Не само у Пошти већ, према тврдњи једног од домаћина, такозвана "Косовска полиција" се распитивала чак и у околини саме Поште  о томе да ли и када подиже новац!

Возила такозване "Полиције Косова" и "тужилаштва" из система албанских сепаратиста, задржала су се извесно време испред објекта поште.

У том тренутку прошло је и возило италијанског тима за мониторинг ЛМТ али се није зауставило. ова возила се, иначе, редовно заустављају сваки пут када се међу Србима нешто дешава или се окупи већи број Срба на једном месту било којим поводом. То је недвосмислени доказ да је сва међународна пажња усмерена на покоравање Срба и да их друго не занима чак ни када се врши терор над Србима.

Припадници италијанског ЛМТ тима поносно позирају испод заставица албанских сепаратиста као некада њихови дедови фашисти који су исто таквим насиљем и терором на овом простору основали Велику Албанију чије би стварање они данас да доврше.

Из такозваног " Основног тужилаштва'' из система албанских сепаратиста у Пећи, нису одговорили на питања новинара а оне присутне који су се ту затекли, проверавали су и легитимисала их.

Срби овог дела Метохије, иначе најосетљивијег дела српског народа, остављени су од велеиздајничког Вучићевог режима у Београду на милост и немилост албанским сепаратистима баш у месту у коме су извршили један од најтежих злочина убиством двоје и рањавањем више десетина деце на реци Бистрици 13. августа 2003. године.

Напротив, по свему судећи ово се догађа управо у координацији са Александром Вучићем који је илегалним преговорима издао Косово и Метохију а последице су све ово што сада видимо али и оно што ће тек уследити, на жалост. Ипак, Вучић не пропушта прилику да се и у овоме промовише како смо већ писали.


 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине