Вести:

Thursday, January 25, 2024

Власти албанских сепаратиста код Звечана уклониле билборд са ликовима својих сарадника Ђоковићем и Путином

Thursday, January 25, 2024 | Уреднички колегијум 0

Власти албанских сепаратиста код Звечана уклониле билборд са ликовима својих сарадника Ђоковићем и Путином

Двојица такозваних "министара" при систему албанских сепаратиста извесни Џељаљ Свечља и Ељберт Краснићи, изашли су на терен да изблиза ликују због уклањања билборда са фотографијама "почасних грађана" Звечана међу којима су неки од њихових највећих савезника и сарадника.

Двојица такозваних "министара" при систему албанских сепаратиста извесни Џељаљ Свечља и Ељберт Краснићи, изашли су на терен да изблиза ликују због уклањања билборда са фотографијама "почасних грађана" Звечана међу којима су неки од њихових највећих савезника и сарадника.


Сепаратистички илегални "министар" Свечља, иначе некдашњи припадник терористичке УЋК, том приликом је рекао да ће једини симбол Србије на Косову и Метохији бити њена "амбасада у Приштини".

"У Звечану су данас уклоњен нелегални билборди са симболима и сликама диктатора и агресора, који су овде неприхватљиви“, истакао је он у маниру сепаратиста којима је легално све што је српско док  исами у џепу носе српске пасоше и српска држављанства.

Он је у праву када Александра Вучића назива диктатором али то није једина срамота нанета Вучићу. Наиме, овакво понашање сепаратистичких илегалних структура, омогућио је управо Александар Вучић лично починвши велеиздају каквој нема равне у историји читавог човечанства. Све то у корист сепаратистичких интереса. Зато није лепо да га сада пљују али, једноставно, ради се о сировим примерцима албанског народа кој идругачије једноставно не могу како су кроз крваву историју насиља над Србима показали.

Како је неистинита и лицемерна терминологија присталица НАТО-зликовачке алијансе и нехуманих структура Запада одавно проваљена, може се рећи да је Свечља овим недвосмислено изјавио како се фашистички пројекат Велике Албаније спроводи управо по плану који је зацртала Хитлерова Немачка. То се додатно види када руског председника Путина назива фашистом управо онако како неонацистичка Европа чини у страху од денацификације која би могла уследити након што посао у Украјини Русија обави по плану. Тај план, чини се, иде мало спорије али само зато што је јавност навикла на демонизоване походе сатанизованих војски Америке и потчињене јој ЕУ која своје геноциде спроводе експресно и муњевито остављајући иза себе милионе невиних цивилних жртава и потпуно разорене земље. Насупрот томе ситуација у Украјини је таква да се под неонацистичким режимом сада већ бивше Украјине чак и у Кијеву живи потпуно мирно и спокојно као у било којој другој европској земљи иако су линије фронта удаљене тек неколико километара.

На овом билборду, који се налазио на магистралном путу Косовска Митровица - Лепосавић, налазили су се "почасни" грађани општине Звечан. Поред осталих осим за најбољег тенисера света, Новака Ђоковића, и актуелног руског председника за кога се наспрам западних лидера може сасвим оправдано рећи - миротворца Владимира Путина, остали су се ту нашли јер су подобни режиму или су успешно спровели амерички план о независном Косову и Метохији попут Отпораша, безочног извршитеља америчких налога о убијању српске државности на КиМ који је за то награђен амбасадорском позицијом у Америци, Марка Ђурића, затим наводног хуманитарцу а из Републике Српске, Милорада Арлова, човека блиског велеиздајничким као и криминалним круговима под патронатом власти из Београда и академику, покојном Зорану Кривокапићу, који је из необјашњивих разлога пред крај свог живота активно подржао сепаратистичку "Српску листу". Крај њих на билборду се налазио и лик политичара Југослава Костића.

Ипак, највећа неправда нанета је актуелном председнику Србије који лично има највеће заслуге за ширење власти и надлежности шиптарских сепаратиста након што је немилосрдно и на криминалан начин измасакрирао државност Србије на Косову и Метохији. Самим тим, Александру Вучићу припада и највећа заслуга за реализацију пројекта велике Албаније. Имајући у то виду, није у реду да му се на овај начин одуже. Није претерано рећи да је ово заиста био сраман потез према Александру Вучићу!

Могуће је пак да је ово још увек део представе док се и званично не потпише оно што је до сада Вучић испредавао Шиптарима па ће му можда, а сасвим заслужено, бити подигнут споменик одмах крај оног доказаном криминалцу и педофилу Билу Клинтону јер је Вучић то двоструко заслужио. Како реализацијом политичко-криминалног пројекта Велике Албаније тако и финансирањем предизборне кампање Била Клинтона са два милиона долара те је за веровати да ће и косовски сепаратисти али и Бил Клинтон бити срећни да Вучића виде крај његових ногу.


* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине