Вести:

Tuesday, December 26, 2023

НП ''Отаџбина'' пружа подршку протестима против изборне крађе

Tuesday, December 26, 2023 | Уреднички колегијум 0

НП ''Отаџбина'' пружа подршку протестима против изборне крађе

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у потпуности подржава протесте „Србије против насиља“ због колосалне изборне крађе у режији председника Србије Александра Вучића.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у потпуности подржава протесте „Србије против насиља“ због колосалне изборне крађе у режији председника Србије Александра Вучића.


Истовремено осуђује бруталну примену насиља над демонстрантима од стране српске жандармерије. По ко зна који пут председник Србије према онима који протестују примењује исте манире. Међу демонстранте убацује своје хулигане који уништавају имовину а онда полиција туче, хапси и пребија мирне демонстранте а силеџије и своје хулигане не дира.

Оно што карактерише ове протесте јесте да се неке назови патриотске организације и странке као што су „Ми“ Бранислава Несторовића, „Заветници“ Милице Ђурђевић и „Наши“ Ивана Ивановића жестоко противе овим протестима јер они личе на 5. октобар. Они који су дошли после петог октобра нису потписали ни Бриселски ни Вашингтонски споразум а нису прихватили ни Француско-немачки предлог. Нису учествовали у формирању војске Косова нити доводили РОСУ полицију на север Косова и Метохије него то ради Александар Вучић. Такође нису демонтирали институције српске државе као што су судство, полиција, цивилна заштита, сепаратистима нису дали посебан телефонски код, предали енергетику и учешћем на локалним и парламентарним сепаратистичким изобрима легитимисали и легализовали самопроглашену републику Косово. Па и данас посланици „Српске листе“ односно Српске напредне странке бораве у скупштини самопроглашене републике Косово чиме аболирају сав терор владе Аљбина Куратија над Србима. Сва ова политика је управо дело Александра Вучића кога ове назови патриотске ораганизације подржвају. Кријући се иза наводног русофилства председник Србије предаје сепаратистима јужну српску покрајину. И у свом свакодневом обраћању грађанима Србије љутећи се на Европску унију која још не признаје његову изброну крађу каже - не видим ако није мене ко ће успешно да води преговоре о Косову и Метохији. Тиме председник жели да каже да је једино он у Србији спреман да се одрекне јужне српске покрајине.

Па и сада док трају протести председник Србије у пракси примењује Француско-немачки предлог и Влада Србије у техничком маnдату доноси одлуку да под маском слободе кретања сепаратистичке регистарске таблице могу слободно да се крећу територијом Републике Србије. И не само што је признао регистарске таблице него је признао и сепаратистичка документа. Личне карате, пасоше, саобраћајне и возачке дозволе. Када после 1. јануара сепаратисти са својим симболима самопроглашене републике Косово буду дефиловали Србијом нека грађани знају да је то политичка тековина „Аце Србина“ човека који је на безобзиран и бруталан начин покрао изборе у својој држави.


Грађани Србије су са „Ацом Србином“ добили 3 у 1 и на делу се уверили у истинитост народне пословице која гласи - ко лаже, тај и краде а ко краде тај и издаје.

Како радили тако нам Бог помогао. 

Косовска Митровица
26.12.2023. године
Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“
 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине