Вести:

Saturday, November 11, 2023

Албанац претукао Србина док је обрађивао своју њиву код Ајвалије

Saturday, November 11, 2023 | Уреднички колегијум 0

Албанац претукао Србина док је обрађивао своју њиву код Ајвалије Србина Г. М. из Чаглавице јуче је на његовој њиви између Чаглавице и Ајвалије, напао и претукао млађи Албанац који је чувао овце.

Србина Г. М. из Чаглавице јуче је на његовој њиви између Чаглавице и Ајвалије, напао и претукао млађи Албанац који је чувао овце.

Док је Г. М. радио ратарске послове на свом имању, млађи Албанац је са својим стадом од око 100 оваца прелазио преко његове њиве.

Када га је Г. М. замолио да му не уништава сетву, Албанац га је неколико пута ударио штапом говорећи му ,,Фољ шћип" (говори албански, прим. ред.)и ,,Иди за Србију".

Србина Г. М. из Чаглавице јуче је на његовој њиви између Чаглавице и Ајвалије, напао и претукао млађи Албанац који је чувао овце.
Ајвалија
Г. М. је случај пријавио полицији у Грачаници и био је на прегледу код лекара, где су му установљене повреде у пределу доњих екстремитета.

  • КМ новине једва опстају, сазнајте више: КЛИК↗

Медија центар је покушао да од командира Полицијске станице у Грачаници Братислава Трајковића сазна више детаља у вези са овим случајем.

Међутим, Трајковић је он рекао да "није овлашћен да даје изјаве и да се обрате канцеларији за медије у Приштини".

Ајввалија на мапи Србије

Медија центар није успео да ступи у контакт са канцеларијом за медије такозване "Полиције Косова" у Приштини.



 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине