Вести:

Friday, November 3, 2023

Трећи новембар 2013. - пуцањ у срце Србије (ВИДЕО)

Friday, November 3, 2023 | Уреднички колегијум 1

Трећи новемабр 2013. - пуцањ у срце Србије (ВИДЕО) Трећи новембар 2013. године. Дан када је власт у Србији својој држави, историји, закону, прецима, вери и наслеђу пуцала у срце.

#treći #novembar #Separatisti #Izbori #Izdaja #Kosovo #Metohija #kmnovine
Протести против шиптарских избора на северу КиМ



Сви народи имају историју коју негују и граде је. А она је време сачињено од дана. Од тих дана највише је оних који су обични, много оних за памћење, мало је оних које славе и са поносом их се сећају али је, у српској историји, најмање оних којих ће се стидети сви рођени после њега. Такав је данашњи датум који нас сећа на 3. новембар 2013. године.

Тог дана, представници српске власти из Београда, извршили су јединствени удар на сопствену државу, њене законе, наслеђе и Устав и уредили да она потпадне под контролу другог народа, који нити је заслужује нити је икада то могао. Још и горе, који је на њеном отимању радио вишедеценијским насиљем, злочинима, прогоном, паљењем светиња и домова, разарањем гробаља... А све то не престаје да ради до данас!

Комплетна српска власт тог тренутка, тог трећег новембра 2013. године, заједно са службама безбедности, војском, Жандармеријом, полицијом, за неверовати али и оним људима које сматрамо "црквом" а до данас см осведоци и њихове огољене издаје, ништа мање ни великим делом народних вођа и такозване "интелигенције"  који су својим ћутањем помогли да се велеиздаја зацари и успостави - згазили су и изневерили завете предака и крв праотаца.

И запамти, чедо моје, крв и крв чини народ. Крв је вјечна. Крв новорођеног дјетета стара је хиљаде година. (из књиге „Завештање Стефана Немање”, писца Милета Медића)


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

То се није десило због било чије слабости већ жеље за личним материјалним благом овога света! А тај свет стајао је уједињен у кривотворењу, након војне агресије и у овој - правној. Уједињене нације, ОЕБС, ЕУ, Еулекс, медији и политичари координирано су контролисали и управљали акцијама како би вешто навукли лажну маску успеха на изборе шиптарских сепаратиста на Косову и Метохији третирајући их као тобож некакве "државне". У причи то све звучи фантастично али Божијом вољом ове догађаје забележиле су и камере. У то време, махом јединог новинара који је као независтан извештавао о тим догађајима, Ивана Максимовића.

Погледајте документарни филм „Бојкот народа“ о догађајима 3. новембра у Косовској Митровици.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Најсрамнији од свих су они Срби са Косова и Метохије који су у тој издаји узели учешће и привидно јој дали најјачи легитимитет. Њихова имена постала су ружне и срамотне речи какве не приличи изговарати. Наравно, реч је скупини алавих криминаалца, људских беда и полуписменог света окупљеног у сепаратистичкој странци "Српска листа"! До данас они не престаје да наносе зло. До сада су до крајњих граница разорили државу али су допринели исељавању на десетини хиљада (процењује се око 50.000 Срба) са Косова и Метохије од њиховог оснивања до данас. терором који су вршили а који се у многим крајевима Косова и Метохије ни од Шиптара не памти, унесрећили су и иселили многе српске породице поштених домаћина које су се зарекле да се више никада неће вратити на Косово и Метохију!

У свему томе добро је што смо, и ми окупљени око КМ новина, ипак били рођени и учествовали борећи се активно против велеиздаје у корист Запада за рудна блага до којих ће доћи копајући кроз земљу натопљену српском, освештаном крвљу.

Ми знамо да на то не само да нисмо ћутали, већ у томе нисмо и нити ћемо учествовати ни на који начин осим борећи се против тога и зато срам не може да прекрије ни наша имена ни наших потомака!

У обе од ових група по неко ће се препознати. За многе је касно да то сада промене. А они који су изабрали част и чување завета неће ни желети то да мењају. Доћи ће време када ће се, као са Бранковићем, и овим именима крчмити људске прилике на част и на срамоту. 

Обузети актуелним бригама, Срби нису могли да размишљају о свим аспектима сепаратистичких избора а нарочито не о сасвим могућем разлогу да се датум одржавања тих квази-избора, како то мрачни умови са Запада воле да пројектују, поклопио са стогодишњицом величанственог и јуначког ослобођења  царског града Призрена и целе Метохије, односно у коначном смислу, Старе Србије а како су је називали у оно време - Праве Србије.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На данашњи дан, пре 107. година, ослобођен је царски град Призрен и цела Метохија - КМ Новине

Поред царског града Призрена, српска војска је ослободила и призренски и русенички подгор.


До данашњег дана, издајом на чијем се челу налази Александар Вучић а коју обавља преко своје дубоко криминалне и зликовачке братије, угашена је српска полиција, Цивилна заштита, Судови, општине и све друге институције државе Србије. Шиптарски сепаратисти добили су надлежност над свим тим институцијама успостављајући своје илегалне и још им је додељен међународни позивни и поштански број, примљени су у међународна спортска удружења у којима се такмиче равноправно са другим државама па чак и у самој Републици Србији ван Косова и Метохије!

Али ето, Србија је преживела све але и немани. И ове ће. Колико год гладне биле, премале су њихове чељусти и канџе до би допрле до суштине српског националног бића а толико су пута покушавали. Из дана у дан сведоци смо младог нараштаја који издају одлично препознаје, који је све приврженији здравим и правим националним вредностима али  иса све израженијом свешћу да она политика која долази са запада (ЕУ и Америка) нису никада били нити ће бити наши пријатељи већ једино и искључиво - непријатељи! И то они од којих смо и чули да је у Приштини умрла не Србија, већ Европа.




 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине