Вести:

Wednesday, October 25, 2023

Упркос свему... ту смо

Wednesday, October 25, 2023 | Уреднички колегијум 2

Портал КМ новине наставља са радом али у ограниченом обиму

Портал КМ новине наставља са радом али у ограниченом обиму




Како смо раније већ писали, услед тешког положаја у коме се сарадници КМ новина налазе, били смо принуђени да прекинемо наш рад. У то исто време још су неке странице и профили на друштвеним мрежама редуцирали или сасвим прекинули свој рад и јављање о догађајима на КиМ. Разуме се, то нам је такође тешко пало.

У међувремену се јавило много људи, и више него што смо очекивали,  да нас морално подржи и замоли да истрајемо али то ипак "технички" то и даље није могуће. Не без подршке која је неопходна за овакав рад.

Поред њих, јавили су се и други али, како смо могли да чујемо, више је оних који се нису јавили а обрадовали су се гашењу нашег портала. Како нам је тешко пало гашење страница, група и профила на друштвеним мрежама, још и теже  је пало наслађивање оних чијим су неистинама и голим лажима КМ новине биле макар делимично кочница. А како је то био основни циљ нашег постојања, под моралним и етичким кодексом, сада смо "принуђени" да наставимо даље!

Како смо ипак и рекли на почетку, још увек је то у ограниченом обиму, повремено, када и колико остале обавезе буду дозвољавале. То се може променити искључиво вашом подршком. Уколико је буде.
 
Она свакако не мора да буде само финасијска мада таква је она коај омогуће сваки рад па тако и КМ новина. Можете подржати наш рад  идељењем са што више људи да се осети да смо некоме потребни јер ако останемо и без тога, онда ово што радимо губи сваку сврху.

Домен КМ новина истиче за неколико месеци, доктле смо одлучни да издржимо, а након тога, ако будемо морали и даље сами...
 
Нека буде како мора бити!

С вером у Бога!
За крст часни и слободу златну!
 
 


 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

2 comments:

  1. Честитам Вам драги пријатљи. Донели сте исправну и храбру одлуку. Најважније да Ви као чувари и преносиоци истине настављате борбу, онолико колико Вам ове сложене и драматичне околности дозвољавају. Ви сте у ствари чувари "ватре". Ватра означава истину и непрекидну борбу.
    Уз Божју помоћ и помоћ људи добре воље, верујем да ће портал опстати на Вашу и нашу радост.
    Финансијска помоћ ће уследити сигурно.
    Позивам искрене српске родољубе из Србије, региона, Европе и света да помогну рад портала КМ новине.
    Народ каже "Ко хоће, нађе начин, ко неће нађе изговор"
    Срдачан поздрав за све Ваше сараднике и све читаоце овог портала.
    САМО СЛОГА СРБИНА СПАШАВА !
    Михајло

    ReplyDelete
  2. Ненад СтојковићOctober 29, 2023 at 1:04 AM

    Ја сам један од оних који су пресрећни ( очајно пресрећни је тачније рећи ) кад прочитам било какав текст на овом порталу јер знам да је гола истина и да је написана једино из намере да ми који нисмо у могућности да сазнамо нешто што се тиче нашег светог Косова и Метохије у пуном истинитом облику колико год да је болно.И мислим да ви радите оно што је једини начин што се тиче новинарства који мора да се одради јер поред више од 80 година оваквог темпа наших душмана лажи подметачи на злочина против нас Срба и једине вољене нам Отаџбине Србије... једини начин је понављати и објављивати истину.Која ће нас на крају ( уз истоветну акцију и наравно молитву ослободити.Скоро 80 година оваквих злочиначких подухвата наших душмана на овај начин,скоро хиљаду година пре тога на други,и наравно од пада ангела на изворни начин....наши душмани раде на томе да наша крв,наше племе нестане са планете,али., захваљујући Богу и храбрим и часним људима као што сте ви...нису и неће успети.Свако добро од Господа и снаге да истрајете у обиму у коме можете.Света Слога Србина Спашава

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине