Вести:

Friday, September 8, 2023

Радуловић: Домаћи ЕУ фанатици да схвате да је време потпуне западне доминације завршено

Friday, September 8, 2023 | Уреднички колегијум 0

Радуловић: Домаћи ЕУ фанатици да схвате да је време потпуне западне доминације завршено "Време потпуне западне доминације, монопола моћи, доминације долара као светске валуте и експлоатације целог света је завршено"

"Време потпуне западне доминације, монопола моћи, доминације долара као светске валуте и експлоатације целог света је завршено"


"Ми већ живимо у пост-америчком и пост-западном свету. Ми смо у свету у коме су земље БРИКС-а веће од Г7 земаља ... САД већ застарео четвртину века." - цитирао је Радуловић амерички економисту Џефрија Сакса.

Саша Радуловић, оснивач и председник странке Доста је било (ДЈБ), осврнуо се на изјаву америчког економисте како би истакао да је једна ера, у којој Србија није прошла ни мало добро - завршена. Да тога треба да буду свесни пре свега про-европски политичари у Србији како не би својом кратковидом и политиком вођеном из уских, личних интереса, са собом одвукли на дно и у пропаст државу и народ.


"И паметни Американци то разумеју, и већина света то разуме, једино се западни политичари и домаћи ЕУ фанатици праве као да је све по старом. Србија треба на време да усклади своју политику са променама, остане суверена и настави да сарађује и са истоком и са западом" поентирао је Радуловић и додао:

"Време потпуне западне доминације, монопола моћи, доминације долара као светске валуте и експлоатације целог света је завршено. Остаје питање да ли ће САД то прихватити без трећег светског рата" са дозом оправдане забринутости истиче Радуловић у својој објави на друштвеној мрежи Твитер, од недавно Х.


Сва истраживања показују да уземљи преовладава мишљење како Србија не треба да уђе у Европску унију, НАТО пакт нити уопште у западну интересну сферу.


Досадашње искуство али и свакодневни потези западних политичара недвосмислено показују да је овај простор за њих само терен за остваривање интереса сопствених Влада и искључиво то. Не постоји апсолутно никаква брига нити ма какво интересовање за положај и економско стање државе и народа у Србији. Уосталом, то катастрофално стање и јесте директна последица њиховог односа и јавне политике ка овом поднебљу.

Пажљиво креирана и строго контролисана стратегија којом су дубоко разорени морал, традиција, привреда, култура, економија... јесте плански изведена са циљем потпуног раслабљивања и неутралисања српског народа. Разуме се, зацртани исход је потпуни и трајни губитак независности и слободе а на крају и државе у целини.

Народ у Србији то разуме, разумеју и они политичари који то смеју да кажу, не разумеју или не желе да разумеју само они чиј ису искључиво лични интереси управо у томе да се та негативна агенда над овим народом спроведе. 



 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине