Вести:

Saturday, September 9, 2023

Скандалозно дрско: Америчка амбасада исмејава ''Кад се војска на Косово врати''

Saturday, September 9, 2023 | Уреднички колегијум 0

Скандалозно: Америчка амбасада исмејава „Кад се војска на Косово врати“ Кристофер Хил, амерички амбасадор у Београду, дрзнуо се да одобри објаву америчке амбасаде на Твитеру којом се шегачи са познатим српским стиховима „Кад се војска на Косово врати“ и то на крајње скандалозан начин.

Кристофер Хил, амерички амбасадор у Београду, дрзнуо се да одобри објаву америчке амбасаде на Твитеру којом се шегачи са познатим српским стиховима „Кад се војска на Косово врати“ и то на крајње скандалозан начин.
Америка је последњих година слала непристојен и надобудне амбасадоре у Србију али зао као Хил није био ни један.


Америчка амбасада у Београду је посету делегације Националне гарде Охаја Србији на Твитеру пропратила речима “Кад се Национална гарда Охаја у Србију врати”, алудирајући на стихове познате песме која је посебно била у фокусу последњих месец дана због великог броја графита који су осванули у Србији, Српској, Црној Гори и Русији са мотивом “Кад се војска на Косово врати”.

Крајње увредљиво и понижавајуће, ако знамо да је управо америчка војска та која је окупирала Косово и насилно га прогласила “независним”.

“Кад се Национална гарда Охаја у Србију врати – топао дочек, као и увек!”, пише америчка амбасада на Твитеру.

Шта треба да се закључи? Да се америчка војска враћа на своју окупирану земљу, а Срби их дочекују као понизне марионете? Да ли било ко верује да ово није провокација и демонстрирање моћи и силе од стране америчке амбасаде у Београду?

Амбасадор Хил се практично руга Србима и намерно провоцира.

Погледајте срамну и дрску објаву америчке амбасаде у Београду:






 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине