Вести:

Sunday, September 10, 2023

Др Љубомир Т. Грујић: Властодршци расписали изборе по законима који им обезбеђују да остану на власти

Sunday, September 10, 2023 | Уреднички колегијум 0

Др Љубомир Т. Грујић: Властодршци расписали изборе по законима који им обезбеђују да остану на власти
"Ваша порука је јасна: Ви нисте народни представници и зато нисте народни посланици; ви не чините Народну скупштину. Ви, као и ваши претходници, чините Вучићеву скупштину."

Ваша порука је јасна: Ви нисте народни представници и зато нисте народни посланици; ви не чините Народну скупштину. Ви, као и ваши претходници, чините Вучићеву скупштину.
Др Љубомир Т. Грујић



Поштоване држављанке и држављани Републике Србије:

Ако Вас власт први пут превари на гласању и после гласања,  власт је крива.
Ако Вас власт други пут превари на гласању и после гласања, криви сте и власт и Ви.
Ако Вас власт и трећи (четврти,..) пут превари на гласању и после гласања, криви сте Ви.

Врховни властодршци су одлучили да се распишу избори по противуставним законима који њима обезбеђују:
 
1. да они остану врховни властодршци,
2. да одаберу послушнике који ће покорно спроводити њихову самовољу,
3. да избегну сваку одговорност за своја противуставна дела.


Даме и господо, по противуставном Закону о избору народних посланика изабрани представници носилаца изборних листи, 

Прошло је више од недељу дана кад Вам је достављен наш допис: "НАРОД ПРОТИВ НАСИЉА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ",  и потом он изложен у видеу:


Објашњено је како врховни властодршци споровде насиље над народом, његовом слободом, уставом и државом.  Надали смо се да ће бар неколико од вас, макар и један, да иступи с јасним захтевом да почнете да поштујете Устав и као први доказ тога да одлучите да Закон о избору народних посланика ускладите с Уставом, па и по цену да не будете изабрани за народне посланике. Узалуд смо се надали и узалуд смо вам указали на последњу могућност да почнете да спроводите у дело, у живот, своју заклетву народног посланике. Одбили сте; непрекидно одбијате.

Ви сте сложно, сви заједно и сваки појединачно, одлучили да НЕ УСКЛАДИТЕ Закон о избору народних посланика с Уставом. Одлучили сте да по постојећем, противдржавном, противнародном, противуставном, том закону, по коме сте ви изабрани, човек, који није по Уставу биран и није по Уставу проглашен за Председника Републике, опет распише изборе за представнике носилаца изборних листи, а што ви лажно представљате као изборе за народне посланике.

Одлучили сте да наставите саботажу Устава и опструкцију његове примене кроз законе.

Ваша порука је јасна: Ви нисте народни представници и зато нисте народни посланици; ви не чините Народну скупштину. Ви, као и ваши претходници, чините Вучићеву скупштину.  

Ви мењате смисао, значење, важност, значај, основних речи и појмова, чак их забрањујете: референдум, мати/мама/мајка. отац/тата, баба/бака, деда, сестра, брат, жена/супруга, муж/супруг....  Уводите РОБотизам да би се искоренио људски дух: наређујете нашој деци да се одрекну маме и тате и да уместо њих имају само родитеља број 1 и родитеља број 2!!!! Престали сте да будете људи, да осећате сродство у својим поРОДицама. Ви немате право да се називате: председник Републике, председник Народне скупштине, народни посланик, председник Владе, члан Владе, итд, већ: државни службеник (чиновник) Број 1,  државни службеник (чиновник) Број 1-1, државни службеник (чиновник) Број 1-2,  државни службеник (чиновник) Број 2-1, државни службеник (чиновник) Број  2-2, следствено. 

Ви укидате људски дух, духовност, сродство, порекло,... Одбацујете човечност. Постајете РОБоти. Сваким РОБотом управља (невидљиво) неки човек. Ово Вам говорим као човек , професор и научник, који је у Француској и САД предавао и давао научни допринос развоју управљања робота, фази скупова, неуронских мрежа које су у основи вештачке интелигенције. Она ради по одређеним алгоритмима које је човек створио, изабрао и усавршава их Роботи немају ЖИВОТ. Имају век трајања. Један микробиолог ми рече у Француској: Ми знамо све састојке живе материје и сав процес како се из њих ствара живот, али не успевамо да ми из ње створимо ЖИВОТ. Живот стварају родитељи супротних полова: Отац/тата и Мати/мама/мајка, а не родитељ број 1 и број 2!





ВИ ИМАТЕ НЕ САМО СВУ ПРАВНУ, ДРЖАВНИЧКУ И МОРАЛНУ МОЋ ВЕЋ И СВУ ЗАКЛЕТУ ОБАВЕЗУ ДА ПОШТУЈЕТЕ ИСТИНУ И УСТАВ И ДА ОБЈАВИТЕ ДА РЕПУБЛИЧКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА НИЈЕ ВОДИЛА ИЗБОРЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ ПО УСТАВУ, ДА НИЈЕДАН ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ НИЈЕ ИСПУНИО СВЕ УСТАВНЕ И ЗАКОНСКЕ УСЛОВЕ ДА БУДЕ ПРОГЛАШЕН ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ И ДА СЕ ТИ ИЗБОРИ ПРОГЛАШАВАЈУ НЕУСПЕЛИМ (РЕФЕРЕНЦЕ НАШЕГ СПОМЕНУТОГ ДОПИСА ВАМА ИЗЛАЖУ ДОКАЗЕ ЗА ТО). ПОСЛЕДИЦА ЈЕ ДА СУ СВА, ДОМАЋА И МЕЂУНАРОДНА,  ДОКУМЕНТА КОЈА ЈЕ ПРИХВАТАО ИЛИ  ПОТПИСАО АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ У СВОЈСТВУ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ НЕВАЖЕЋА,  НИШТАВНА, И ВИ ТРЕБА ДА ИХ СТАВИТЕ ВАН СНАГЕ! ВИ ТО НЕ ЧИНИТЕ! ВИ САУЧЕСТВУЈЕТЕ У РАСТУРАЊУ НАШЕ ДРЖАВЕ , ПРЕОРАВАЊУ УТРОБЕ НАШЕ ЗЕМЉЕ И ИСТРЕБЉИВАЊУ СРБА ИЗ ЊЕ!.

Ваше насиље је постало терор!

Хоћемо ли ми, држављани Републике Србије да зауставимо ово растуће тлачење нас, наше деце, потомства и понижавање предака?

Први корак је да не учествујемо на свим изборима који расписује противуставна власт по противуставним изборним законима! МИ СМО ПОКАЗАЛИ ДА ТО МОЖЕМО. ПОКАЗАЛИ СМО НЕДАВНО КАДА  ВИШЕ ОД 82% БИРАЧА ОД УКУПНОГ БРОЈА БИРАЧА НИЈЕ ГЛАСАЛО ЗА ПРОМЕНУ ЗАКОНА О РЕФЕРЕНДУМУ И НАРОДНОЈ ИНИЦИЈАТИВИ! Претходни сазив Народне скупштине није одолео насилништву Александра ВУЧИЋА и Ивице ДАЧИЋА над Уставом, над народом, над правом човека над његовом слободом. Прогласилили су да је гласање било референдумско супротно истини!  

Ми, потписници наведеног документа и његових референци смо православно хришћански, с човекољубљем, отворили вама могућност и показали како да људи који се сада представљају за народне посланике могу то и да постану. Нажалост, по томе како раде до сада, они то одбацују. Зато је ово обраћање свима држављанима и држављанкама Републике Србије, а, као Србин, сматрам да пример треба да дајемо ми, Срби и Србкиње, потомци Серба и Сербкиња,

Хвала Вам на гледању интервјуа, читању овог текста и приложеног документа.


Др Љубомир Т. Грујић,
редовни профеор у пензији
Универзитета у Београду

 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине