Вести:

недеља, 10. септембар 2023.

''Кад се војска на Косово врати'' - зашто смета оно што пише у Кумановском споразуму?

недеља, 10. септембар 2023. | Уреднички колегијум 0

''Кад се војска на Косово врати" - зашто смета оно што пише у Кумановском споразуму? ,,Кад се војска на Косово врати". Па коме то смета? Тако пише у Кумановском споразуму!?

,,Кад се војска на Косово врати". Па коме то смета? Тако пише у Кумановском споразуму!


Пише: Десимир С. ЖивковићСмета Хилу.

На основу чега овај извођач радова Косметске независности мисли да народ Србије срдачно дочекује националну гарду Охаја која нам је са све Хилом и Билом сасула 1999. осиромашени уранијум?

Е, нажалост, не би то Хил изјавио да ми имамо интегритет и да немамо оволико наших БИЛОВА И ХИЛОВА. Увек су били најопаснији домаћи Хилови којима ништа више није свето, па ни то да подсете Хила и Охајо гарду да Србе на Косову и Метохији лове као ЗЕЧЕВЕ пред њиховим очима у 21 веку!


Етничко чишћење које је спроведено 1999. а наставља се и дан данас, да би протерали и преостале Србе, одвија се пред очима комплетне ове гарнитуре уз прећутну, тиху, отворену, подршку, а све што чини ова тзв. нажалост суверена Србија су изјаве за медије, осуде путем медија, састанчења у студијима ТВ кућа, историјских обраћања шефа државе Србије, иначе власника свих институција у држави.

Поред Хила, који прелази границу своје амбасадорске улоге, мурал ,,Кад се војска на Косово врати ", смета и многим невладиним сумњивим организацијама које финансира ова држава.

И на крају и као народ смо постали ЗАБОРАВНИ, па нам зато ово раде и Хил и сви домаћи Билови и Хилови. 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање  

Пратите нас на Facebook, Twiter или InstagramИзвор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.