Вести:

уторак, 7. фебруар 2023.

Ескобар о давању легитимитета Америци за геноциду над Србима почињен 1999. године

уторак, 7. фебруар 2023. | Уреднички колегијум 0

Ескобар објаснио како Америка жели да обезбеди легитимитет геноциду над Србима почињем 1999. године Америка би након свега да обезбеди легитимитет бестијалном злочину који је починила над Србијом 1999. године јер без тога, тај злочин није довршен.

#ГабријелЕскобар  #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti



Ово је потврдио и заменик помоћника америчког државног секретара Габријел Ескобар изјавом да Сједињене Државе у потпуности подржавају дијалог "Kосова и Србије", који се води под окриљем Европске уније (ЕУ), и сматрају да "међусобно признање" треба да буде крајњи циљ тог процеса.

Ескобар је наставио даље да понижава Србију којој су пролили крв како би јој отели део територије али тај посао никако да приведу крају.

"Сматрамо да све земље региона треба да се међусобно признају, да смање баријере у трговини, помогну у решавању отворених питања која су ту од деведесетих година и да напредују у процесу европских интеграција", рекао је Ескобар

Све ово што Eскобар говори су махом лажи које имају улогу да замаскирају истину и злочиначко опхођење Америке према Србима које траје већ више од три деценије без престанка!

Ескобар је открио да француско-немачки план, односно сада европски предлог који није доступан јавности, има одредбу да „сви постојећи споразуми“ морају бити имплементирани.

Дакле, Американци желе "добро" и Србији, како кажу али споразум и предлог споразума којим то добро треба да се формулише - није доступан јавности!

"Kако год да напредујете у дијалогу под окриљем ЕУ, имаћете Заједницу српских општина. Зато увек кажем да ће она бити примењена у неком тренутку. Да ли садашња влада Kосова прихвата ту обавезу, или не, то није споразум између Kуртија и Србије. То је споразум између Србије и Kосова и зато говорим да ће се то догодити", нагласио је Ескобар.

Милица Ракић је једно од 80-торо деце које еј НАТО крвнички, и најчешће свесно и са немром, убио током агресије 1999. године. Тако изгледа њихова политика "добра".


Споразуми о којима говори Ескобар, а што мора да буде наглашено српској јавности, нису легитмни! Осим што су склопљени без икаквог пристанка Скупштине и народа пре свега, они су антиуставни а још од првог па до данашњег дана - тајни, скривени и, како се на терену показало, изузетно штетни по интересе државе Србије и корак по корак раде на њеном потпуном нестајању нарочито на Косову и Метохији где је тај процес већ одмакао до сада.

То ће бити основ споразума о нормализацији и нема заобилажења те обавезе, нагласио је он.

Речи Габријела Ескобара треба схватити као претњу Србији највећег степена и алармирати све појединце како би натерали систем да спречи погубне ефекте таквих "споразум" који се намећу. Уколико систем и они чија је дужност да то учине, нису у стању или не желе, сваки грађанин Србије има дужност да свим средствима то учини будући да су грађани Србије носиоци њеног суверенитета!


Злочин у Грделици који су 1999. починиле НАТО снаге под вођством Америке, такође је последица "споразума" који није био доступан јавности. Склапањем поменутог споразума, последице ће бити далекосежније по државу Србију  ињемн народ!



Ескобар је још рекао да је циљ Америке "да имамо мирне, одрживе и предвидиве односе између две земље" а своју увереност да ће план бити прихваћен темељи на „хитности“ коју Европљани и Американци саопштавају странама о потреби да се то учини!

Другим речима, Ескобар објашњава да је потпуно уверен да ће притисци које они врше на корумпирани и издајнички режим Александра Вучића дати резултат и то баш онај који желе.

Ескобар нема никакав проблем да слаже колико год треба како би некога убедио да је зло које чине, у ствари добро па каже:

"Да будемо јасни, желимо да за обе стране то буде победа. Желимо да обе стране буду способне да извуку користи од мирнодопских решења и отворе врата европских интеграције" каже он.

Америчка пропаганда.



Што се српског народа тиче њему је све јасно а и сам је у више истраживања јасно ставио до знања целом свету да отимање Косова и Метохије не долази у обзир.

А ни "европске интеграције" не звуче ни мало привлачно чак и да није раније неиспуњених обећања да ће Србија на том путу напредовати ако преда "ратне злочинце" Младића, Караџића, Шљиванчанина..(Америци је ратни злочинац свако онај ко је српски народ бранио од њиховог и напада њихових послушника а криминалац свако онај ко не пристаје на њихове диктате). Исто је тако било и ако српска страна не потпише Бриселски споразум, или шта је већ све било постављено као услов, неће бити добро за нас.

Све смо испунили и како се испоставило - сваки пут узалуд! У ствари, и не сасвим узалуд. Испуњавајући раније захтеве дат је огроман допринос да се на крају испостави и захтев за признањем шиптарских сепаратиста као засебне "државе" на земљи натопљеној крвљу њених бранилаца како би остало то што јесте - српска земља.

Ова надобудна изјава Ескобара, у духу силеџијског наратива Сједињених америчких држава које су постале не светски полицајац број 1 већ светски криминалац број 1, недвосмислено потврђују да та земља жури да заокружи свој злочин почињен над српским народом 1999. године. На тај начин би одбрана Косова и Метохије постала злочин јер не могу два добра и две исправне стране да ратују једна против друге а да захтевају одређени део територије као што се од Србије захтева предаја њеног дела територије Косова и Метохије а са њима и целокупна историја, светиње, народ, срж српског бића.

Овакве изјаве морају да наиђу на оштре осуде на српској страни и ако то већ политичари нису способни да ураде, махом јер су на њиховом платном списку, онда то мора сваки појединац који икако има приступ јавном простору макар путем друштвених мрежа. Све док се не формира критична маа која ће бити спремна да покаже да ће и физички, па и животима, да брани свето Косово и Метохију.

Уреднички колегијум КМ новина,
Косово и Метохије, Србија



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине