Вести:

Friday, February 26, 2021

''Фактор мира и стабилности у региону'' посејао је семе мржње где год је погледао, па и међу децом

Friday, February 26, 2021 | Уреднички колегијум 0

''Фактор мира и стабилности у региону'' посејао је семе мржње где год је погледао, па и међу децом

Не, овога пута није нападнут син Данило, на сплаву Ривер, а није реч ни о шамарању у Бетон хали. Та невоља је решена.

Не, овога пута није нападнут син Данило, на сплаву Ривер, а није реч ни о шамарању у Бетон хали. Та невоља је решена. #Tuča #LapljeSelo #Mir #Stabilnost #Vučić #Косово #Метохија #Metohija
Илустрација: Политички.рс


Пише: Давор Калајжић*Не ради се ни о нападу на бралетовог сина, Димитрија. Не ради се ни о нападима на Ђиласову децу.

Ради се о Николи Рашићу, сину Ненада Рашића са КиМ. Напали га и пребили шиптари, прва је помисао?

НЕ, напали га Срби, тј. да будем прецизан, српска деца, испред школе. Да, да, “фактор мира и стабилности у региону” успео је да посеје семе мржње и раздора где год је погледао, па и међу децом. Не само што Срби на КиМ нападају Србе, већ су и деца кренула једни на друге. Како ствари стоје, не требају им шиптари, сами ће се истребити.

Довољне су некакве “Српска листа”, “СДС” и “ГИ СПО”. То су тзв. “Вучићеви” наспрам “Тачијевих” Срба. А између њих нема никакве разлике и једни и други издајници и рушитељи Устава и закона Србије и рушитељи међународног права и Резолуције 1244. Сви окупљени у једну “владу”, са истим циљем – да дају недостајући легитимитет и легалитет независној “Косови” и да из тога што пре, што више и што брже профитирају. Српски речено – да се накраду док је време.

Међутим, онај који све зна, зна да је туча била “заказана” и “какве то има везе са Српском листом”? Па има везе исто као и са нарученим и плаћеним спотом “Српске листе” после кога је убијен Оливер Ивановић, а издајник обећао да ће “држава Србија све предузети и пронаћи убицу или убице”. Има везе, јер претучени Никола није потписао ни “Бриселски”, ни “Вашингтонски” споразум, а није потписао ни “Мали Шенген” и није дете издајник и творац бубреговадачке терористичке државе и коалициони партнер и преговарач осуђених ратних злочинаца и српских крвника.

Спремно је Вучић дочекао да брани своје миљенике под контролом криминалца са скупштинске галерије. “Не лаје кера села ради”, каже стара народна изрека. Има он све податке “ко се са ким посвађао, ко је заказао тучу, ко је кога напао због девојке, ко је кога увредио са – Шиптар”. Само нема праве податке са ким му се дружи и слика његов син, нема податке о Ритопеку, Винчи, Јовањици, Крушику, Телекому, о рушитељима Савамале, тендерима, замењеним фасциклама, клонираним личним картама. Нема податке, јер нема огледало. Има само клонове и кловнове, главне одборе и много сеx, туц и прц авиона, са понеком јахтом и жандармеријом, слином и тетком, моном и бизоном.

“Свакакве приче настају на Косову увек када Српска листа добије убедљиво изборе”, је још једна у низу бестидних лажи у функцији обмане грађана и делегирања одговорности за издају, тј. рушење уставног поретка и територијалног интегритета Србије. А та “свакаква прича” завршила је сакаћењем једног детета! Шта би било да је то не дај Боже, био његов син? Да ли би и онда то била “свакаква прича”?

Нуспродукт Вучићеве издајничке политике, “Српска листа”, није добила никакве “изборе”. То криминално крило СНС-а, које је платило спот маркирања Оливера Ивановића, учествовало је на још једним саморасписаним изборима лажне државе “Репубљик Косова” и добило, по сили тзв. шиптарског устава и тзв. “Ахтисаријевог плана”, загарантованих десет места у том самопроглашеном квази парламенту састављеном од бубреговадаца и осуђених терориста. Глорификовати такве “успехе” и позивати се и на исте је најблаже речено говор помућеног ума. Замислите да је нпр. краљ Србије ономад позивао Србе у НДХ да учествују на Павелићевим изборима, покрштавању и добровољном одласку у логоре типа Јасеновац и Јастребарско, или да скачу у Јадовно и друге јаме!?

Е управо то су радили и раде Александар Вучић и све листе Срба које су учествовале на тзв. “косовским изборима”. Зато су сви заједно издајници и међу њима нема суштинске разлике. Сви су финансирани од истих газда и са истим циљем – да дају свој потпис на тапију насилног отцепљења АП КиМ.

Учествовали – не учествовали, чека их тих десет загарантованих места, да својим присуством помогну цепању Србије и легализују суштину бомбардовања и разарања Србије. Својим пристанком да се одрекну српских идентификационих докумената и КиМ у саставу Србије, директно аболирају све НАТО злочине и злочинце, а то је примарни циљ оног дела међународне заједнице који промовише “истину, помирење и мултиетничку Косову”.

Супротно Резолуцији 1244, супротно Уставу и законима Србије, супротно међународном праву, супротно логици, моралу, заклетви и памети, али у складу са издајничком похлепом и благословом Александра Вучића.

Једни су уз Вучића, други против, а сви заједно – издајници.

А кад старији издају, лажу и краду – деца страдају.


Давор Калајжић

Давор Калајжић, пензионисани службеник политичке канцеларије специјалног представника УНМИК-а


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби - КМ Новине

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби - КМ Новине

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби - КМ Новине

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.