Вести:

Thursday, December 10, 2020

У једној ноћи две крађе у Новом Бадовцу

Thursday, December 10, 2020 | Уреднички колегијум 0

У једној ноћи две крађе у Новом Бадовцу

На Косову и Метохији полицијски час као да помаже лоповима који не престају да по ноћи обилазе насељена места и краду.

#крађа #пљачка #новибадовац #Срби #Шиптари #разбојници #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #

На мети пљачкаша претходних ноћи нашле су се две куће у Новом Бадовцу код Грачанице.

Породици Велић из Новог Бадовца пукраден је бели шевролет.

„Догодило се после поноћи, нисмо чули ништа. Лопови су украли јакну где су пронашли кључеве од аутомобила и на тај начин су украли ауто. Мада би они то свакако одрадили, јер су кренули спремни, имали су код себе сајлу, а како се наша кућа налази одмах до главног пута није им било тешко да одвезу аутомобил. Лопиови су за собом оставили сајлу за вучу, плаву течност и један пар патика. Око 4:30 часова приметили смо да аутомобила нема. Полиција је извршила увиђај и сачинила извиштај, а како се ради о вредном аутомобилу и полиција са више истанце из Приштине обавила је увиђај“, Зорица Велић.

Кућа породице Велић је до сада више пута била на мети лопова због чега су на прозорима поставили решетке, али свака наредна крађа уноси све више немира и неизвесност у будућност.




„До сада се овде десило шест крађа. Забринута сам за безбедност других, себе, а највише за безбедност своје деце која често остају сама код куће. Не знам шта ћу да затекнем кад се вратим с посла“, каже Зорица.

У истој ноћи у Бадовцу је покрадено и домаћинство Недељковића.

„Однели су ми преко двадесет литара нафте, нови акумулатор, из гепека су ми однели прву помоћ, као и регистарске таблице“, каже Светозар Недељковић.

Оштећене породице не очекују да ће починиоци бити откривени, јер до сада није расветљено готово ниједно од бројних разбојништава. Изненађује, међутим, чињеница да се лопови слободно крећу по ноћи када је на снази полицијски час, и у насељима који су последњих година, управо због лошег безбедносног стања, покривена сигурносним камерама.


* * *


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com




Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Крађе у Новом Брду све учесталије, Срби без заштите - принуђени да сами бране своју имовину (ФОТО) - КМ Новине

Крађе у Новом Брду све учесталије, Срби без заштите - принуђени да сами бране своју имовину (ФОТО) Поводом све чешћих и бројнијих крађа и напада на имовину Срба у Косовском Поморављу, синоћ је у горњем Кусцу одржан састанак забринутих мештана.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Због крађа на КиМ ухапшено шесторо Срба, ни један Шиптар - КМ Новине

Због крађа на КиМ ухапшено шесторо Срба, ни један Шиптар Због тешких крађа у Звечану и Зубином Потоку ухапшено је шест Срба, због сумње да су починили више крађа на територији ове две општине, саопштила је такозвана "Косовска полиција". У Зубином Потоку, у селу Доње Вараге, тзв "Kосовска полиција" је лишила слободе тројицу Срба.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Шиптарска ''полиција'' запленила српске производе док поред њих буја разбојништво над Србима! - КМ Новине

Шиптарска ''полиција'' запленила српске производе док поред њих буја разбојништво над Србима! Илегални општински органи шиптарских сепаратиста запленили су српске поризводе у Липљану а разлог је то што на декларацији није писало "република Косово". Храна и хигијенски производи из централне Србије, за које није постојао рачун на име илегалних сепаратистичких структура, заплењени су током контроле на ауто-путу Приштина - Скопље.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине