Вести:

Friday, October 18, 2019

Милован Бркић: Затезање конопца

Friday, October 18, 2019 | КМ новине 0

Надам се да ће и српској опозицији доћи из дупета у главу да је Вучићев режим мртав, да ће одбити сваку даљу комуникацију са Меркелиним емисарима Мекалистером и Kуканом, да ће им у лице рећи да се носе...

#Milovan #Brkić #Vučić #Kartel #Mafija #Magazin_Tabloid #Kosovo #Metohija #Srbija #кмновине
Илустрација: КМ Новине


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



У кући обешеног се не прича о конопцу, кажу.

У кабинету српског председника се не збори о смрти, јер се крајњег исхода он ужасно плаши. Он постаје све усамљенији, а самоћа је најближи род смрти.

Девојачки осмех и мљацкање језиком са његовог лица скинуо је први сусрет са изаслаником америчког председника Трампа, амбасадором у Немачкој, господином Ричардом Гренелом.

Одлука председника Трампа да из преговора између Београда и Приштине искључи личног изасланика државног секретара Мајка Помпеа, злогласног Метју Палмера, утерала је страх у кости шизофреном Вучићу , његовим ратним друговима из Приштине Харадинају, Тачију и злочиначкој структури тзв. Ослободилачке војске Kосова. А ноге се од страха тресу и Ангели Меркел, бриселским комесарима и Емануелу Макрону. Палмер је био ударана песница демократа, Сороша и Ротшилда који су намеравали да трећесветизују Европу, посебно Балкан.

У америчкој амбасади у Београду сви господина Гренела називају "најтрампскијим" Трамповим амбасадором, он има имиџ тешког оружја.

Амерички амбасадор у Приштини Филип Kоснет најавио је да ће с њим доћи и Метју Палмер. Од тога није било ништа. Kад је Kоснет питао Гренела кад ће стићи Палмер, Гренелов стафер је узвратио питањем - ко је Палмер?

У сурету с Меркеловом, амбасадор Гренел поменуо је овој, у историји Немачке најкорумпиранијом канцеларком, да зна све о њеним пословима, криминалу, свој њеној банди и европској елити коју је инсталирала.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/



Извори блиски Белој кући тврде да је амбасадор Гренел питао Меркелову да ли Немци још памте америчко бомбардовање, да ли је она заслужна што Вашингтон своје интересе пребацује у Пољску, због њених профашистичких ставова, којима је ујединила поново Немце, са циљем да остали народи раде, а да се Немци сладе.

Дакле, није случајно председник Трамп изабрао овог човека да заврне уши и канцеларки и мафији на Балкану.

У кратком, десетоминутном разговору, амбасадор Ричард Гренел, је 11. октобра, обавестио Вучића шта му се спрема. Сузана Васиљевић, Вучићева саветница за медије, изнела је утиске с тог састанка: „Њих двојица су разговарали насамо. Чудно је да је председник први пут сам писао службену белешку са састанка, јер је разговор очигледно био доста тежак и он није био вољан ни са нама о томе да разговара."

Надам се да ће и српској опозицији доћи из дупета у главу да је Вучићев режим мртав, да ће одбити сваку даљу комуникацију са Меркелиним емисарима Мекалистером и Kуканом, да ће им у лице рећи да се носе...

А и време је да се заувек ослободимо Чеде, Зорана Живковића, Чанка и булументе која је ишла код Маје у Скупштину, правдајући се да желе у Европску унију! Нису разумели ни поруку Тање Мишчевић, која је, неопозиво напустила место директора Kанцеларије за европске интеграције, знајући да од тог посла, дугорочно, нема ништа.

Kолега из иностранства ми је потврдио да ће Загорка Доловац, кад јој јаве, поднети оставку, да ће писмено овластити заменика Горана Илића да је замењује, да ће тако почети акција ''Фамилија", а у ходу ће се створити институционални услови да неколико хиљада преступника из Вучићевог картела и ДОС-ове мафије предвођене Млађаном Динкићем и главарима из ДС-а, стану пред кривична већа.

Посетом Ердогана Београду забринут је и руски председник Путин, који тврди да ће напад Турске на Сирију омогућити да неколико стотина најистакнутији бораца исламске државе дође на Балкан и да одатле започну свој крвави пир.

Пре него што му затегну конопче, шизофрени Вучић чиниће све да нам се освети, да нас сатре.

Они, који од данас буду још уз њега, биће додатно оптужени. Узеће им се то као нарочито отежавајућа околност.

А колико су његови чланови картела уплашени за своје и животе своје породице, сведочи и случај једног од угледних бизнисмена, који ме, у изрежираном сусрету, замолио да му помогнем. Правдао се да није знао размере Вучићевог лудила и зла, да из тог крда није могао да изађе, јер би га бата Андреј убио.

Вапио је: ''Опери ме, опери ме!''

Посебно ће бити болно чишћење судова. Пре неки дан једна од судија ми се јавила на ходнику са ''добро јутро'''. То је до сада било незамисливо за судије и тужиоце.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Milovan #Brkić #Vučić #Kartel #Mafija #Magazin_Tabloid #Kosovo #Metohija #Srbija #кмновине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине