Вести:

Sunday, December 16, 2018

Зоран Влашковић: У Приштини 14. децембра, уз помоћ међузападне заједнице, установљен Дан тероризама и фашизама!

Sunday, December 16, 2018 | КМ новине 0

Амерички, британски и немачки, такозвани "амбасадори" у Приштини, установили Дан међународног тероризма и тиме подстакли нови талас насиља не само на Косову и Метохији већ и у својим градовима.

#Kosovo #Metohija #Teroristi #Vojska #Zločin



  • Рушењем и гажењем Хелсиншког споразума, свих одредаба ОЕБС –а, Повеље ОУН, Резолуције 1244, Кумановског споразума из јуна 1999. године, тзв. "Устава тзв. државе Косово" и уопште гажењем међународног права, прва држава у свету која је од државе прерасла у државну терпористичку организацију, Америка, као и повампирена фашистичка Немачка, колонијални убица човечанства Енглеска, уз помоћ албанских терориста на Косову, званично су у Приштини легализовали и установили Дан европског тероризама и фашизама, 14 децембар.

Пише: Зоран Влашковић




Овог дана представници ових земаља, и других, су подржали тзв. посланике у "косовској скупштини" који су изгласали законе о трансформацији Косовских безбедносних снага у тзв. Оружане снаге Косова чиме су званично, први пут у историји Европе, али и цивилизације уопште, установили и легализовали тероризам као друштвени поредак на једном простору, Косову и Метохији. Дан европског тероризма и фашизма са седиштем у Приштини. Велики датум за шамар човечанству и демократији.


"Храброст" терориста после НАТО окупације
Када се помене Европа, она која је тековина људских права, подразумева се да је данашњи дан са већим степеном демократије и слободе од јучерашњег дана. Но, није тако. На челу косовских сецесиониста већ двадесет година се налазе људи без икакве школе, убице и
албански терористи... и управо су их као такве Америка, Немачка, Енглеска... подигле на пиједестал легалних политичара теротиста, сада и озакоњеног 14. децембра у Приштини.

За двадест година присуства на Косову и Метохији ове земље нису никада ни покушале да доведу на власт у Приштини школоване људе, јер су им потребни терористи преко којих најлакше извршавају своје циљеве. И то увек против демократије, права, закона...

Апсолутно сви такозвани амбасадори у Приштини су данас лобисти тероризма и фашизма. Не може се се замислити да баш нико од њих није подигао глас и рекао нешто у корист демократије, јер се тог, 14. децембра, газило и пљувало све од међународног права. Прво се под ноге баца и пљује највиша правна организација у свету, ОУН па све до Р-1244 коју је донео СБ ОУН јуна 1999. године.

Европа и свет до сада сигурно нису доживели да неко ко није држава, није чланица ни ОУН ни ЕУ, Интерпола-а, УНЕСКО –а... Косово, дели лекције скоро свима у свету, једнострано вуче потезе против међународног права и доноси одлуке а да за све то никоме не одговара!?


Овакво Косово је данас већа претња цивилизацији и човечанству уопште од ИСИС државе и других терористичких организација. Из разлога, што су Америка, Немачка, Енглеска.... са 14, децембром званично легализовале тероризам и фашизам у Европи.

Амерички тзв амбасадор у Приштини Филип Коснет, "амбасадор" Велике Британије на Косову Рури О'Конел и "амбасадор" Немачке у Приштини Кристијан Хелт, као перјанице лобиста тероризма у свету, биће главни кривци за будуће терористичке нападе у градовима својих земаља.


Они су постали војска

Разлог је наравно легализовани тероризам на Косову као друштвени поредак. И кад буде невино проливене крви од терориста у градовима ових земаља знајте да су тако хтели, желели и наложили амерички, немачки, енглески... и други амбасадори у Приштини који су у Дану европског тероризма и фдашизма, 14. децембра, у Приштини били на страни терориста и да су баш они и званично легализовали тероризам као друштвени поредак на Косову и Метохији.



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине