Вести:

Thursday, October 18, 2018

Срђан Ного: Ако због Ане Брнабић уђе милион миграната у Србију, да заврши на Теразијама

Thursday, October 18, 2018 | КМ новине 1

У интервјуу за продукцију "Центар", посланик Срђан Ного констатовао да Срби прети огромна опасност од најезде миграната а да се то дешава уз званично и службену сагласност највиших представника власти који то крију од народа.

Мигранти у Београду / Фото: С.М. - КМ Новине















"Прво питање које би сваки грађанин требало себи да постави, када се помене тема о мигрантима, да ли су људи у Аустрији, Немачкој, Француској, Мађарској луди? Да ли је Виктор Орбан луд, да ли су Италијани и Пољаци луди?" алудирајући на чињеницу да се сви они отворено залажу против доласка миграната док је Србија преплављена мигрантима а да се та ситуација поптуно погрешно представља.


➤➤➤ 700.000 миграната биће трајно смештено у напуштеним српским селима широм Србије (ВИДЕО)


"Све су то млади, што се каже у "војничком добу", нема старијих од 40 година, нема жена, нема мале деце" каже Ного и подсећа да се као и у Француској и другим земљама западне Европе, медијима забрањује да пишу о инцидентима које мигранти изазивају а да се то исто дешава и код нас.
Нарочито драматичне податке изнео је Ного рекавши да до сада, с обзиром да на срећу нисмо део Европске уније, Србија није била потписница Даблинског споразума али да има информације да ће Ана Брнабић да га парафира ускоро, ако то већ и није учинила. Све то по налогу Хрватске јер су и она и њен брат Игор, сарадници хрватске обавештајне службе, поред тога што је масон, још је и чланица Трилатерале.


➤➤➤  Мигранти у Београду - много питања (ФОТО)


"Ако је она парафирала Даблински споразум, свих милион и двеста хиљада миграната (који су кроз Србију пропли као кроз прву транзину земљу) биће враћени у Србију и ми можемо "да се сликамо", она оде у Хрватску и ми не можемо да је ухватимо. А сада нека чују и Ана Брнабић и Александар Вучић, ако је Брнабић парафирала Даблински споразум, треба да буде обешена истог часа на Теразијама а поред ње обешен и Александар Вучић јер је он довео Ану Брнабић и гарантовао за њу. Зашто су ове моје речи овако јаке? Да ли знате шта значи милион и двеста хиљада миграната у Србију да дође? То, ако одлуче да их врате, десиће се у року од 30 дана" рекао је Ного.

Он је упозорио да ћемо тада имати само две опције: прва, да се одмах дигнемо на оружје и да ратујемо са ким год треба да ти људи не уђу, то је борба за голи опстанак, и друга ако уђу да ћемо имати рат на улицама.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

  1. Није то ништа шта би нам радио неко попут Мила Ђукановића, да нам је случајно председник?

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине