Вести:

четвртак, 18. октобар 2018.

Милован Бркић: Да ли постојимо?

четвртак, 18. октобар 2018. | КМ новине 0

Пријатељ ми прича да има стовариште угља и да грађани купују углавном по једну тону, што је довољно за само један месец.

#Milovan_Brkić, #Magazin_Tabloid, #KM_novine #Vučić #peder #Izdaja #Merkel #Nemačka
















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Немаштина је, каже. Велика беспарица. Молимо се Богу да ова зима не буде дуга и хладна. Пензионери су опљачкани, села су старачка, вароши су опустеле, ко да посече шуму и да се згреје.

Јесења суша је и тешко ће се посејати. Тврда и без влаге земља, неће бити родна година. У оборима све мање свиња, говеда, а на пашњацима оваца, коза... Кромпир, кукуруз, сунцокрет, соја, јабуке, крушке, дуње... све џаба. Шизофрени педер Вучић довео је и Лидл, немачки трговински ланац, да подави сељаке, да им уништи производњу млека, меса, свих пољопривредних производа, које држава не субвенционише. Важна му је само провизија од проклетих Немаца и подршка канцеларке Меркел (којој пуни џепове), и њихових компанија које нам уваљују смеће, робу којој је истекао рок.

О свему у овом броју прецизно се можете обавестити.

Нестајемо као народ, као држава. За две деценије зваћемо се Исламска република Србистан. У меком трбуху Европе фрау Меркел, нови фирер Немаца, смешта државу миграната. Болесни Вучић трља руке, дрпиће и ту две милијарде евра. Глад у Србији је као у Бијафри. Просечном платом немогуће је платити само комуналне услуге, а минималне пензије са слашћу плене приватни извршитељи, да напуне рачуне јавних предузећа, из којих шизофрени Вучић финансира своју страначку армију.

Његова Велика пропаганда лажи је немилосрдна. Најављује да ће се у Паризу, на позив председника Макрона, наркомана, педера и едиповца, 11. новембра у овом граду срести и преговарати Вучић и Хашим Тачи. Косово није чланица Савета безбедности, те би српски председник морао одбити сваки разговор са њим, јер је Тачи позван као државник непризнате државе. Вучићу то не смета, јер се у марту у Паризу, договорио са истим да му прода Косово за 300 милиона евра!


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Дан раније господин Тачи је обзнанио да му је Макрон обећао подршку да се Бујановац, Прешево и Медвеђа припоје Косову. Вучићу ни то не смета, ето нове шансе да пазари, да увећа цену. Он ће се са њим срести упркос чињеници што тог дана се и у Београду прославља Дан примирја. Можда ће се загрлити са Макроном, пољубити у уста, јер Французи сада објављују фотографије свог председника наркомана и педера, а у овом броју и ми их преносимо.

Бела кућа чека да прођу новембарски избори за Сенат, па ће се вратити Балкану. Велика пропагнада лажи најављује посету руског председника Путина Београду за 13. јануар. Долази нам човек празних шака, а вратиће се са пуним кофером. Шта нам то доноси човек који Русију баца на колена, пљачкајући и разарајући њену економију, сурово експлоатишући њене ресурсе, а сав новац износи на рачуне у Лондону и другим пореским рајевима. Чега год се господин Путин дохватио, све се осушило. Овај тиранин, за кога Руси тврде да је такође педер, послао је бившу жену да живи у Лондону, купивши јој поседе и виле, а сматра се да је он један од најбогатијих људи на планети! Продао нам је крнтије од авиона за скупе паре. Дочекивали смо га као спаситеља, као Исуса Христа, док се он потуљено смешио, презирући нас као и Русе. Дочекајмо га паролом, коју Руси носе.

Гласа од себе даје и српска опозиција која се, кобајаги, уједињује, тражећи фер изборе и слободу медија. Вучић поручује да ће избора бити 2020. године и да ће их оваква опозиција сигурно, као и следеће, изгубити. Он је управу, јер се диктатура обара само на улици и метком. Опозиција не позива грађане на протесте, на бојкоте, на неплаћање пореза, комуналија, на пуни отпор његовој злочиначкој власти која води нестанку Србије.

Режим се може променити у Србији само устанком, отвореном побуном, подржаном од савезника, а Вучићеви савезници су кинески, турски, ирански, руски, казахстански председници, који поредак одржавају само голом силом.

Сарадник ми је послао текст, уз обавештење да је био код лекара и да је добио информацију да може да живи још две године. Пишем даље, каже он, који улази у девету деценију живота. Да ли ће слободу овом народу донети старци који пишу за овај магазин, или млади и здрави? Да ли је Србија већ нестала, не испаливши ни тај један метак?




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине