Вести:

Friday, August 10, 2018

Вучић замајава народ! – КФОР нема никакве везе са рушењем нелегалног објекта на Панчићевом врху!

Friday, August 10, 2018 | КМ новине 0

Вучићев одговор на новинарско питање о рушењу „самониклог“ објекта од 1000 квадрата који је на непознати начин „никао“ на самом Панчићевом врху, запрепашћује.

Никада му није довољно мало
То је, иначе, локација на којој је забрањена било каква градња а председник Србије је рекао да „ни Копаоник није под нашом управом, 180 метара од Панчићевог врха патролира Кфор“.

Ове Вучићеве речи представљају злонамерно уношење смутње и покушај сакривања истине!

А истина је да се нелегални објекат од 1000 квадрата налази на територији централног дела Србије, као што се на територији ц. Србије налази и површински коп „Суво рудиште“, касарна Војске Србије, ски стазе, ски лифтови, споменик Јосифу Панчићу… То зна сваки посетилац Копаоника.


Дакле КФОР на том месту НЕМА никакву надлежност!
Уместо да прича о надлежности својих служби на Панчићевом Врху који јесте на територији ц. Србије, Вучић намерно скреће са теме, помиње близину административне линије и надлежност КФОРА „над Копаоником” – све са циљем да оправда своју власт од прљавих радњи, злочињења и нечињења.

Нема сумње да је Вучић у стању да преда и тај део териорије Србије како би сачувао своју власт.КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.