Вести:

Sunday, July 8, 2018

Тужба против Милојка Пантића

Sunday, July 8, 2018 | КМ новине 5

Окупљени у Удружењу грађана ПРАВДА И ПРАВО одлучили су да против Милојка Пантића поднесу тужбу за увреду због изјава датих на хрватској телевизији када је делио Србе на ГРАЂАНСКЕ и ДРУГЕ а том приликом је православне Србе назвао КЛЕРОНАЦИСТИМА, И ШОВИНИСТИМА.

Милојко Пантић

Ово удружење је позвало грађане да се својим потписом придруже тужби и потписивањем петиције спрече Милојка Пантића да и даље вређа Србе путем средстава јавног информисања.

https://www.peticije24.com/zabrana_javniih_nastupa_milojku_panticu#form

Навикли смо да Милојко Пантић подилази Хрватима, по разним питањима, али је у емисији на ХРТ „Отворено“, прешао сваку меру. Изјавио је да ће за Русију против Хрватске „навијати клерофашистичка и шовинистичка Србија“, подсећају из Удружења (клик) "Правда и право"⇗?!


- Ја сам се и пре почетка изјаснио да су из малих земаља фаворити Белгија и Хрватска. Србија је подељена и по овом питању. Грађанска Србија ће навијати за Хрватску, у то будите убеђени. С друге стране, будимо објективни. Постоји у Србији и јака друга страна – клерофашистичка и шовинистичка Србија, која по мери свог ума сања да ће фудбалска Русија прегазити ногометну Хрватску, што се наравно неће догодити јер Хрватска има бољи тим – поручио је Пантић и на тај начин увредио много људи у Србији.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽
http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

5 comments:

 1. Отрован мржњом против сопарвеног народа и православља, Пантић не може чак ни да сакрије јед и злобу због успеха Срба и Руса на било ком пољу. Не због њега, него због појаве - да се Срби могу некажњено клеветати, треба поднети тужбу, да би он и слични, који не могу да нас воле, почели да нас поштују, а такви не могу да поштују никога ако га се не плаше.

  ReplyDelete
 2. како се бре одавде дели на жидовкњигу???

  ReplyDelete
 3. а, да, скапирао сам. нема проблема :)

  ReplyDelete
 4. Срамота да такав неко живи у Србији.Којим правом да вређа народ Србије?Све што је постиго и стекао је у Србији и тако јој враћа.Ђон_обраѕ.Поднети тужбу и у моје име, јер ме не може вређати у мојој држави, другу нећу.

  ReplyDelete
 5. Срамота за српски род.Образ_ђон.Ко му даје за право да ме вређа у мојој држави_Ја резервне немам и не зелим.Тужте га и у моје име.Срам га било.Све сто је стеко и постиго то је у Србији и на овакав начин јој враћа.То треба најурити и недати му нигде висе да се појави у јавности.

  ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.