Вести:

четвртак, 10. мај 2018.

НП ''Отаџбина'': Српска листа на Харадинајевој прослави показује сву јад и понижење власти Србије

четвртак, 10. мај 2018. | КМ новине 0

Присуство комплетне „Српске листе“ на прослави поводом петнаест година од формирања странке Рамуша Харадинаја, твз. Демократске алијансе за будућност Косова, показује сву тугу и јад, бруку и понижење актуелне власти у Србији.

Представници Вучићеве "Српске листе" у изузетно радосном расположењу са ратним злочинцима Рамушем Харадинајем и Фатмиром Љимајем.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане да је та иста „Српска листа“, чији је отац Александар Вучић, пре неки месец гласала да тзв. ратни ветерани терористичке ОВК добију борачку пензију у скупштини самопроглашене републике Косово, да би одмах после тога минутом ћутања у тој истој скупштини одала пошту једном од терористичких ОВК команданата.

Не треба бити много паметан да се не може закључити да иза свих ових поступака стоји председник Републике Србије. Да не стоји, он бих их макар прекорио. Иначе, сам председник Србије је за Рамуша Харадинаја рекао да је кољач српске деце, да би га касније преко своје тзв. Српске листе устоличио за председника владе самопроглашене републике Косово. Такав неморал и недоследност у српској политици до сада нису виђени.

Александар Вучић у последње време наговештава да политичким решењем за Косово и Метохију неће бити задовољан највећи део грађана Србије. У преводу то значи, да ће председник Србије потписати свеобухватни мировни споразум са својом јужном српском покрајном, што опет значи да ће признати независност Косова. Уочи потписивања издајничког Бриселског споразума председник је такође најављивао тешке и болне компромисе са сепаратистима из Приштине.

Као припрему за потписивање свеобухватног мировног споразума са Приштином он грађанима Србије говори да је он за живот а не за рат. Александар Вучић је дужан да објасни грађанима Србије које то земље прете Србији ратом ако је она за статус замрзнутог конфликта а не за свеобухватни мировни споразум. Председник Србије још каже да је због нерешеног косовског питања Срба све мање. Ваљда хоће да предочи да Косово утиче на потенцију Срба. Александар Вучић лаже када каже даје број Албанаца све већи. По подацима централне изборне комисије самопроглашене репбулике Косово на изборе је изашло само 400.000 Албанца што значи да их нема више од 800.000.

Повећавајући њихов број он застрашује грађане Србије да би лакше прихватили одрицање од Косова и Метохије.

Председник Србије још каже да је свеобухатни споразум са Приштином у интересу Срба са Косова и Метохије. Опет председник не говори истину. Срби опстају у јужној српској покрајини због наде да ће и де факто и де јуре Косово поново бити део Републике Србије. Када се потпише свеобухватни мировни споразум онда те наде више нема, и Срби ће напустити своју дедовину.

Председник такође збори да Србија треба да да Косово и Метохију јер у градовима као што су Пећ, Ђаковица, Приштина... не живе Срби. Оваквим својим размишљањем Александар Вучић признаје и легализује етничко чишћење Срба са Косова и Метохије. У шест година своје владавине проблем повратка 250.000 интерно расељених Срба никада ни једном реченицом није споменуо.

Александар Вучић је накада словио за великог српског националисту. Дуго година је био главни и одговорини уредник „Велике Србије“ а познат је по изјави у Скупштини Србије да за једног Србина треба убити сто Муслимана. Српски национализам је тада био исплатив па је он са непуних тридесет година постао министар у Милошевићевој влади. После тога је променио идеологију јер ова дотадашња није више доносила корист. Као мондијалиста, глобалиста и евроентузијаста дочепао се власти уз помоћ Запада. Власт му је потребна због новца. Пре неки дан је председник покрета грађана Здрава Србија господин Милан Стаматовић у медијима објавио да су браћа Вучић прославила стицање прве милијраде евра. Кабинет председника ту информацију није демантовао. Председник се иначе јавно хвали скромношћу и поштењем а носи фирмирани италијански сако до 4350 евра. Има се може се, каже наш народ.Косовска Митровица
10.05.2018. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.