Вести:

петак, 9. март 2018.

др Јасмина Пеев: Паралелан економско-политички систем за оздрављење

петак, 9. март 2018. | КМ новине

Многи су снимали на бирачким местама дупле спискове, камионе који доводе организовано гласаче, преваранте, цигане и азиланте.... неки објашњавају по форумима како треба чистити сопствене спискове станара од гласачких уљеза, пријављених на боравишта која им не припадају и како треба подностити кривичне пријаве.


















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Замислите да успете да толика масовна кривична дела привидете пред суд и почистите све преваранте, и политичке, и мање играче који се продајy за неколико евра. Остаје вам систем, бирачка практика, која је сама по себи неправедна, јер она делегује вашу политичку моћ на елиту! 3начи, треба нам један други систем, где нико никоме неће делеговати сопствену политичку моћ, него ћемо сви на истом хиризонталном нивоу, са сопственим субверенитетом, одлучивати, заједно, кроз договор и дискусију, а не кроз надметање и свађу, вређања!

Дакле, треба нам паралелан систем који ради за нас саме, без елите - то је родовски систем у коме се људи познају и раде једни за друге из мајчинских, братских, сестринских... побуда, које су добронамерне, здраве и праве, па могу само да донесу изобиље и благослов свима.

Овај систем, може већ данас свако у свом ћошку да створи - уједињенем пријатеља, породице, комшија... стварајте своје сопствене ћелије које постају моћ и дефинишите родни егалитаризам. У родном систему, мајчинска економија дарује свима  исве бесплатно, јер мајке увек дају без да ишта траже заузврат - то је једина праведна економија у којој једноставно нико не може да краде, јер све припада свима!  Не може бити корупције и преваре, непотребне су, па се и лична одговорност за сваки педаљ земље буди! Оздрављење је могуће  - социјално, психолошко, здраствено... у систему где се не прави профит. Чак и медицина може онда да лечи, а не да залечује, па кроз обичан пост, сирови пост, сви људи могу да залече све болести, бесплатно! Манипулација знањем постаје непотребна, као и свака друга манипулација. 

Зато пропагирам даровну, мајчинску економију која једина доноси оздрављење на свим нивоима. Само нам треба спознаја истине и одлука да почнемо да радимо за род свој а не за њихов систем, који је базиран на профиту, и такав мора да падне, пошто га бесплатност убија у месту, одмах.

Данас још, сачувајте семенке из јабука, парадaјиза... који једете и научите на Youtube-y како да их проклијате. Садите, садите... где год стигнете, на герилски начин и претварајте наше просторе у бесплатне баште где сваки пролазник може да се засити. 

Тако и наша деца неће јеcти јабука са Новог Зеланда, бели лук из Кине, мед из Мексика, Марока... а башта, бепслатна башта јесте РАЈ. Сâм рај. Он гарантује бесплатну храну која је основа личног суверенитета и независности. Стварајмо, заједно рај, будимо суверени и дајмо сами себи тај дипломатски имунитет који елита себи резервише. Cтварајмо сами себи свет који нам одговара - не чекајмо да политичке продане барабе побољшају наш реалитет. Будимо моћ. 

Радимо једни за друге, дарујмо, делимо, поyчавајмо се... као наши стари преци, који су били силни, славни и моћни. Родска заједница је уједињење и спајање онога што припада заједно. То је природан систем вредности који су хиљадама година отуђивали од нас. Сада нам и децу одвајају, краду... руше род, да би нас ослабили. Не дајмо се, ујединимо се, будимо Род, једноставно. Нека наше баке буду наши благајници. Наше мајке да одлучују о економским потезима - дајте моћ мајкама, њима угађајте, да би нам деца расла у благодати.

Свима с благословом,
др Јасмина Пеев



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине