Вести:

Tuesday, October 3, 2017

НП 'Отаџбина': Дестабилизујемо оно што је 'Српска листа' стабилизовала у корист шиптарских сепаратиста

Tuesday, October 3, 2017 | КМ новине 0

Поводом потпсивања декларације о КиМ када су потписници каменовани од стране Вучићевих "активиста", удружење "Отаџбина" обратило се јавности.

Потписници Декларације о КиМ

Јучерашње потписивање Деклерације о Косову и Метохији Српског покрета Двери које је предводио Бошко Обрадовић, Здраве Србије на челу са Миланом Стаматовићем и Народног покрета Срба са Косова и Метохије «Отаџбине» предвођене народним послаником Славишом Ристићем у Косовској Митровици показује да у Србији још увек постоје политичке снаге које желе да сачувају Косово и Метохију.

Деклерација је потписана испред спаљених канцеларија Народног покрета «Отаџбине» иза чијег паљења стоји лично председник Републике Србије Алекснадар Вучић. То спаљено згариште Народног покета Срба са Косова и Метохије «Отаџбине» на прави начин одсликава позив на унутарсрпски дијалог председника Републике.

Само потписивање Деклерације обављено је у атмосфери каменовања и бацања бакљи које су организовали криминалци из тзв. Српске листе којом приликом је повређена присутна народна посланица Српског покрета Двери Марија Јањушевић.


Нажалост, то није све. Иста та «Српска листа» је преко својих партнера из сепаратистичке владе Косова председнику Српског покрета Двери Бошку Обрадовићу на административној линији са шиптарске стране приредила малтретирање дуже од три сата. Председник Српског покрта Двери као заточеник на класичој граници између Косова и Метохије и Србије, коју је инсталирао Александар Вучић, је децидирано и јасно шиптарским граничарима рекао да он не признаје ни ту границу, ни тзв. самопроглашену републику Косово, као ни папире и документе те сепаратистичке творевине.

Та иста «Српска листа» преко свог председника Горана Ракића је изјавила да потисана Декларација Српског покрета Двери, Здраве Србије и Народног покрета «Отаџбине» дестабилизује Косово. Народни покрет Срба са Косова и Метохије «Отаџбина» се слаже са том изјавом јер споразум дестабилизује самопроглашену републику Косово коју тзв. Српска листа афирмише и стабилизује.

Ружно је да полусвет и криминалци из «Српске листе» нападају и каменују оличене и познате српске патриоте и заслужне грађане. Пре само пар дана напали су на председника општине Нови Београд и познатог српског спортисту Александра Шапића.

У времену када су људи из Народног покрета «Отаџбине» представљали српску власт на Косову и Метохији Косово и Метохија је свима било доступно и сви су радо били виђени без обзира на политичку оријентацију. На главном градском тргу је дуги низ година била постављена бина где су сви могли да без обзира на политичка уверења изнесу своје мишљење. На тој бини су говорили и Томисав Николић, и Александар Вулин, и Богољуб Карић, и Ивица Дачић, и Драган Маршићанин и сви други. Функционер Народног порета Отаџбине Марко Јакшић је 2004. године на пристојан и срдачан начин дочекао ондашњег генералног секретара Српске радикалне странке а садашњег председника Републике Александра Вучића.

На Косово и Метохију нико нема тапију а најмање Александар Вучић у чијој организацији се нападају и каменују политички неситомишљеници. 2012. године је окупирао северни део Косова и Метохије који су одбранили и чију су борбу од 1999. године водили садашњи челници Народног покрета Срба са Косова и Метохије «Отаџбина». Шиканирањем, уценама, прогоном, политичким терором Срба на Косову и Метохији хвали се да има подршку 80% Срба што је гола лаж јер само прави и демократски избори, а не крађа и лоповлук, показали би прави политички рејтинг Александра Вучића. 

Уосталом, 2012. године када су парламентарни избори били иоле слободни СНС није имала више од 18% гласова у јужној српској покрајини. По Александру Вучићу Срби су политички мазохисти јер што их он више издаје, терорише и малтретира они више гласају за њега што није тачно јер сви избори од 2014. године па на овамо су покрадени. 2016. године само делимичним прегледом гласачког материјала утврђена је велика изборна крађа коју је Српска напредна странка заташкала.


ПС

Грађани Србије су синоћ имали прилике да виде и чују политичко цмиздрење председника Републике Србије. Разлог је што Европска унија не поштује међународно право јер нема исти аршин за Косово и Метохију и Каталонију. Ова накнадна памет и србовање је пре свега везано за будуће београдске, а можда и парламентарне, изборе да би се подигао рејтинг Српске напредне странке који је у драстичном паду. Ако Александар Вучић стварно жели нешто да уради за јужну српску покрајину уместо политичке кукњаве нека врати прговоре о Косову и Метохији у крило Уједињених нација, распише и организује локалне, српске а не сепаратиситчке, изборе и према Кумановском споразуму врати на Косово и Метохију хиљаду српских полицајаца и војника. То иначе пише у Деклерацији потписаној између Српског покрета Двери, Здраве Србије и Народног покрета Срба са Косова и Метохије «Отаџбина».

Храбрости за тако нешто Александар Вучић нема и цела прича о повреди међународног права свешће се на цмиздрење и жалопојке.


Косовска Митровица
03.10.2017. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине