https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

среда, 10. мај 2017.

Срећан дан победе док...

среда, 10. мај 2017. | КМ новине 0

Српски глумац, одскора и редитељ и сценариста, Предраг Јакшић, поводом обележавања Дана победе реаговао је на свом ФБ налогу.

Илустрација: КМ Новине
Док НАТО, познато прибежиште за Хитлерове бивше генерале, покреће велику војну вежбу на тлу земље савезнице Вермахта, са циљем застрашивања земље која је победила Хитлера,

Док се на једном од највећих стратишта Другог светског рата, Маутхаузену, вијоре заставе представника оних који нису били у антифашистичкој коалицији, већ су убијали Хитлерове противнике.

Док је у француском другом председничком кругу кандидаткиња са тешким наслеђем антисемитизма „поражена“ од стране кандидата банке, чији су оснивачи били први Хитлерови финансијери, власници свих новинских агенција у Трећем рајху и истовремено произвођачи Циклона Б.


Док је на америчким изборима кандидаткиња чија је администрација извршила небројено агресија на суверене земље, изводила државне ударе, и директно успоставила профашистичку украјинску владу, „поражена“ од стране кандидата кога подржава војна индустрија и Кју Клукс Клан.


Док се човек који је поносан на своју сарадњу са нацистима док су отимали имовину од Јевреја, сматра данашњим најзначајнијим филантропом.


Док, баш данас, у Украјини, окупираној марионетском владом која рехабилитује директне Хитлерове сараднике, почиње Евровизија, манифестација која „уједињује Европу у песми“, а чије је домаћинство Украјина добила победивши са песмом која пропагира украјинске квислинге, и која ће и вечерас бити изведена, док је забрањено учешће представници земље која је Хитлера победила.


Док постоји још стотину оваквих ситница, желим нам свима срећан Дан победе над фашизмом.


Победили смо, нема шта. Осети се.

 Предраг Јакшић


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.