Вести:

Thursday, July 28, 2016

Да ли ће Србија плаћати нове дугове сепаратиста са КиМ аустријској штампарији?

Thursday, July 28, 2016 | КМ новине 1

Да ли ће Србија плаћати нове дугове сепаратиста са КиМ аустријској штампарији? Аустријска државна штампарија добила је правни спор против шиптарских "власти" са КиМ, због неисплаћивања дуга према њој.

Аустријска државна штампарија добила је правни спор против шиптарских "власти" са КиМ, због неисплаћивања дуга према њој. Штампарија је тражила обештећење због кашњења у исплати и превременог отказивање уговора о испоруци биометријских пасоша.  Арбитражни суд Међународне трговинске коморе у Паризу пресудио је у корист аустријске штампарије, а одлука предвиђа исплату 4,996 милиона евра и трошкове спора, наводи се у саопштењу те фирме. #stamparija, #austrija, #kosovo, #siptari, #separatisti, #bimoetrijski, #pasosi, #placanje, #dug, #prevara, #srbija, #imovina, #5, #milion, #evra,Штампарија је тражила обештећење због кашњења у исплати и превременог отказивање уговора о испоруци биометријских пасоша.

Арбитражни суд Међународне трговинске коморе у Паризу пресудио је у корист аустријске штампарије, а одлука предвиђа исплату 4,996 милиона евра и трошкове спора, наводи се у саопштењу те фирме.

Штампарија је у фебруару 2013. поднела тужбу арбитражном суду против шиптарских сепаратиста са КиМ, а предмет тужбе су била кашњења у исплати за испоруку биометријских пасоша, као и обештећење за неоправдано превремено отказивање уговора.

Против одлуке арбитраже нема могућности подношења жалбе и сепаратисти морају у року од 14 дана да исплате одређену своту.

У супротном, могла би бити заплењена "косовска имовина у иностранству"(?).

Уколико се ово не односи на евентуалне новчане трансакције и депозите сепаратиста, или на личну имовину Шиптара и њихових вођа, онда би опет све могло да се обије о леђа држави Србији чија је имовина на КиМ узурпирана и опљачкана.

Штампарија би у Аустрији, како је наглашено, могла поднети захтев за наплату и добити могућност заплене те имовине.

Штампарија је са сепаратистима са Косова прекинула све пословне односе.Извор: Агенције    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

  1. Свако ко је против Србије треба бити третиран као непријатељски фактор. Србија није у обавези да сервисира дугове терориста, свако ко тврди супротно лаже и злонамеран је. Док год буду против српске државе биће без грађанских права. Нико од њих не може и не би смео да добија пасоше српске државе јер они сами тврде да нису део Србије. Погледајте налоге на Јутјубу, шиптарин наводи да је из града Призрена и државе Албаније. Приче о добрим, лојалним Албанцима не пију воду. Ако желе да докажу лојалност знају шта им је чинити са терористима у својој околини и са америчком базом Бондстил.

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.