Вести:

Friday, April 8, 2016

Зоран Влашковић: Европа гази, пљује и понижава саму себе на КиМ!

Friday, April 8, 2016 | КМ новине 0

Кад се терориста и убица инаугурише за председника!?

Зоран Влашковић: Европа гази, пљује и понижава саму себе на КиМ !
Нескривена историја терористичког деловања.
Данас, 8. априла, у Приштини се одржава инаугурисање једног чобана бивола, нешколованог, терористе и убице. Терористе званично осумњиченог од представника Савета Европе, Дика Мартија за трговину људских српских органа, Хашима Тачија, за председника самопрокламоване "државе" Косово!? Ни већег пљувања, саму на себе, ни већег гажења и понижења Европе, оне Европе која је тековина људских права, бар тако истиричари говоре!

У срцу Европе, на КиМ, та иста Европа, углавном Западна Европа, на велика врата инаугурисањем Тачија за председника квази државе Косово, инаугурише и легализује тероризам на Старом континенту и то на највишем нивоу!?


Припадник је терористичке банде шиптарских сепаратиста, каже се у потерници коју је издао МУП.

И све док та Западна Европа, Брисел, Лондон, Бон, Париз, Беч, Вашингтон.... у једном делу Европе, на Балкану, промовишу терористу и убицу за председника, сваки наредни, а и сви досадашњи терористички акти у Бриселу, Паризу..., били су и биће дело влада Француске, Белгије, Велике Британије, Немачке, Холандије, Аустрије, Америке....

Тачи са филма  нађеног у логору Клечка
Не могу се у једном делу Европе терористи и убице, на Косову, промовисати за председнике и демократе, док се на својим територијама, Западу, такви терористи називају правим именима.

А американци су и званично ''ОВК'' прогласили терористичком организацијом још 2001. године када је Џорџ Буш председничким указом и прокламацијом број 452 и Указом број 13.219 ставио ''ОВК'' на црну листу због пружања помоћи тероризму и терористима! На тој, црној листи је и десет албанских терориста, којима је забрањен улазак у Америку, а који се на Косову сада баве политиком углавном!?


Данас, почетком 2016. г. у Сирији и Ираку за такозвану Исламску државу ратује 300 албанских терориста са КиМ, од којих су 42 жене, 51 их је тамо погинуло до сада, 120 их се вратило на КиМ! То званично Приштина признаје?


Тачи поред споменика фашисти Шабану Палужи
И у таквој терористичкој творевини, која шаље терористе још и Македонију да убијају и другим земљама, и која по глави становника има највише терориста у Сирији и Ираку, поред толико западних амбасадора у Приштини који ништа ''незнају'' о томе обавља се инаугурација једног терористе за председника? Инаугурацијом терористе Тачија за председника ткзв. државе Косово, промовише се само тероризам и ништа друго!? Где? У срцу Европе!?

Потписи терориста у спаљеном манастиру Девич, једном од преко 150 које су уништили под патронатом ЕУ и Америке.

Сваком човеку здраве памети и демократи у свету заиста неће бити ништа чудно кад буду бомбе терориста потресале Париз, Лондон, Берлин, Брисел, Њујорк.... јер та Западна Европа са Америком, у срцу Европе, на Косову, промовише, легализује и инаугурише терористе и тероризам на највишем нивоу. И то званично! А терористи су свуда у свету само то и ништа друго. Но, очито, за Западну Европу и Америку није тако! Нажалост, од терориста на Западу и Америци страдају само цивили, не и они који присуствују промоцији терористе у Приштини за наводног председника Косова!


author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине