Вести:

Friday, April 22, 2016

др Милошевић: Шешељ пацијентима од рака да објасни како се одједном излечио?

Friday, April 22, 2016 | КМ новине 4

По читаве ноћи сам остајао да гледам његова суђења, кад су била, а сутра одлазио да радим. Сада ми се гади овај снисходљиви хумор којим покушава да се приближи психопати.

др Милошевић: Шешељ пацијентима од рака да објасни како се одједном излечио?

Мало боље се разумем у малигне туморе од просечног корисника ФБ-а, а и свакодневно их гледам већ 20 година.
 
Један од најважнијих одговора на питања које Војислав Шешељ дугује овом народу јесте начин његовог излечења две метастазе на јетри, без оперативног захвата. Та болест коже носа се зове Ринофима (Rhinophyma) и нема везе са малигним тумором, а нема болесника са метастазама и на хемотерапији који тако интензивно добија на тежини.
 
Фото: Блиц

Ако оно објашњење о чају из Сибира и цитостатицима, одбацимо као смешно, онда је питање од виталног значаја за нацију, у моменту експанзије броја оболелих: како је дошло до излечења? Да ли он можда припада скупу одабраних који имају право на лек, а ми се тек замлаћујемо некаквом комерцијалом?

др Милутин Милошевић
Био је јако смршао, а ваљда на стомаку има рез од прве операције.

Још је страшније да оволиком броју оболелих људи продаје причу како је имао тумор с метастазама, па га излечио хемотерапијом, ако уопште није било тумора. Била би то јако ружна обмана многобројних болесника.

Тек након тога следе питања о томе како треба санкционисати садашњу владу која крши Устав и отворено сарађује са окупаторима.
 
Пише: др Милутин Милошевић
 



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

4 comments:

  1. Да ли Војислав Шешељ интезивно добија на тежини, или - "интезивно" отиче?

    Драган Славнић

    ReplyDelete
  2. Сви ми примећујемо да се са Шешељем нешто дешава. Његово здравље није у реду, а зашто незнам, јер овако велика дебљина, не говори о потпуно здравом човеку. Ово је сигурно у вези са његовом болешћу. Дали је имао рак и како се излечио, није наше да о томе размишљамо, јер у много случајева десило се излечење од рака на неки чудан начин. Доктор Милошевић је материјалиста и све гледа кроз призму материјализма, која не може да нам одговори на сва питања, која постоје у овоме свету. Нека се мало заинтересује и за другу страну, која постоји, а то је духовна страна живота. Нека покгледа један видео, који постоји на Јуту-беу, где баш лекари и то специјалисти говоре о чудним излечењима од рака. Један познати специјалиста за рак каже; да су лекари као мајстори и они ураде свој део за излечење; а дали ће особа бити излечена или не зависи од њих него једино од Бога.

    ReplyDelete
  3. Човек ти је лепо објаснио како је излечен витамином Б17 (кошпице кајсије, јабуке, бадем) Али у ултра дебиланама (факултети) то се не предаје (учи)

    ReplyDelete
    Replies
    1. О чему вас двојица овде причате???

      Delete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине