Вести:

петак, 22. април 2016.

Студенти данас лепо о геноциду у Јасеновцу – Али нико да се сети потапане Грачанице?

петак, 22. април 2016. | КМ новине 0

Студенти данас лепо о геноциду у Јасеновцу – Али нико да се сети потапане Грачанице чија одбрана није у складу са овдашњом масонском политиком!?





Данашње слике монструозно предизборно потапане Светиње Грачанице огољују антихришћански карактер марионетских масонских власти данашње Србије.

Да нам је неко причао пре пар месеци да ће се овдашњи политичари усудити да потапају немањићки манастир из 12. века у време предизборне кампање - нико не би веровао, али ово је доказ да неки белосветски масони овде командују, пријатељи оног препреденог масона Душана Михаиловића осмислитеља бране Ровни, а не домашњи политички управници србског логора.



Вода безаконог и штетног пуњења бране Ровни, услед мањка падавина, опет све спорије нараста- само по 2-4 цм дневно…

У Београду, пак, непрестани свакодневни Православни протести пред Владом РС трају.

Данас су нас пријатно изненадили студенти Београдског Универзитета који су у свом аранжману организовали перформанс улицама Београда до хрватске амбасаде -Јасеновац је геноцид- где су „у име србског народа и свих жртава послали писмо са захтевом да Хрватска призна најмонструознији геноцид двадесетог века- Геноцид у Јасеновцу и осталим логорима сатанистичког иживљавања над србским жртвама у логорима широм НДХ у ово време када се историја ревидира и када се мртви прекопавају“.

Леп гест студената, али их, такође, очекујемо и на суботњим Литијама за спас од потопа Светиње Грачанице- које није у складу са државном политиком. Сваке суботе у 15. часова испред Владе РС дођите да се бранимо од домаћих масона а не само од страних усташа.




Христов народ верни пред Владом РС је и вечерас појао црквено родољубиве химне све до 22. часа, а потом растанак до уобичајених 07. часова ујутру свакога дана - сем суботе када је саборна Литија улицама од Владе РС (15.часова) до продржавне Патријаршије и лажљивог РТС.


Истинољубље



Извор: Истинољубље    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине