Вести:

понедељак, 18. април 2016.

Крушевац: Митинг СНС већа светиња од живота новорођенчади! (ВИДЕО)

понедељак, 18. април 2016. | КМ новине 0

ФБ страница из Крушевца јавила је да су апарати за ултразвучни преглед новорођенчади морали да чекају митинг СНС како би пред камерама били "уручени" а месцима чекају у болници.

Крушевац: Митинг СНС већа светиња од живота новорођенчади! (ВИДЕО)

Крајем марта страница је писала: Поводом алармантне вести да у Здравственом центру не ради ултразвук и да се не може урадити ултразвучни преглед срца новорођенчади, Самоодбрана је примила доста порука и реакција. Дубоко верујемо да се овакве ствари не смеју политизовати, али постоји сумња да је цео овај случај заправо у канџама политике, то јест пропаганде владајуће странке. Наиме, неколико читалаца тврди да су апарати већ купљени али да чекају свечано отварање у предизборне сврхе. Будући да се ова информација не може проверити јер актери случаја сигурно неће признати да је тако, објављујемо једну од порука читалаца, а надлежне позивамо да, уколико су информације читалаца тачне, сместа апарате ставе у функцију:
''За ову забринуту баку информација да ће 3 ултразвучна апарата стићи 14. или 16. 04 у Крушевац заједно са Вучићем који ће се сликати и исећи црвену врпцу онако увежбано. Један од њих ће бити намењен за наше најмлађе грађане. Очекује се апарат за интерно одељење, за гинекологију где се ради дечици а за трећи не знам.''





Јутрос су са ове странице потврдили да је ранија вест о овоме била тачна. 

Колико је садашња власт бескрупулозна и колико нема саосећања чак ни према најмлађима, као и како сваку ситуацију користи за саморекламирање, најбоље описује наша објава од 30. марта ове године. Наиме, од инсајдера из болнице, а као реакцију на претходне пријаве пацијената да није могуће одрадити ултразвук срца новорођенчади, добили смо информацију да су апарати већ спремни али да се чека митинг Вучића у Крушевцу како би се исти тада донирали уз присуство многобројних камера и новинарских екипа!
Колико је ова информација била тачна, није било потребно проверавати даље од сајта СНС, јер је управо, као што смо и добили информацију, то урађено баш 16. априла...


СНС: Уручена донација Општој болници и Дому здравља Крушевац

Дакле, појединима ни новорођенчад нису света, битније је да се оствари политички циљ него евентуално спасе неки тек зачет живот, закључује администратор ове странице.

Страница је такође објавила и видео снимак аутобуса који су довезли људе, по задатку, са свих страна Србије да "подрже" Вучића. Има и они са Косова и Метохије а укупан број аутобуса није могуће избројати:






Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине