Вести:

Sunday, March 27, 2016

Хашки трибунал има само један задатак - да окриви Србе за НАТО злочине

Sunday, March 27, 2016 | КМ новине 0

"Чиста савест и правда су на крају увек побеђивале јер да није тако већ би одавно зло победило добро што би представљало и крај света."

Хашки трибунал има само један задатак - да окриви Србе за НАТО злочине



Хашки трибунал има само један задатак а то је да окриви другога, у овом случају србе, за НАТО злочине почињене бомбардовањем суверене државе без УН мандата и објаве рата како не би једног дана чланице НАТО морале плаћати оштетету за почињене злочине не само над Југославијом, Србијом већ и над Ираком, Либијом, Сиријом итд а дебело су, “ти господари рата” умешали своје прсте и у Украјини хватајући тудјим рукама змије отровнице.

Свет се може спасити од те катастрофе, тог монструма само истином и само истином понављајући је у свако доба ноћи и дана ширењем на све четири стране света како не би та НАТО лаж могла једног дана постати истином.

И све ове милионске избеглице иду на конто мешања у унутрашње ствари суверених држава односно флагрантног кршења УН повеље! А и то је злочин! Али не од Србије, за којег ће морати кад тад одговарати и све што су порушили, уништили морати поново о свом трошку изградити.

Чиста савест и правда су на крају увек побеђивале јер да није тако већ би одавно зло победило добро што би представљало и крај света. Ја то вероватно нећу доживети али ће човечанство и сав поштени свет то сигурно једног дана крунисати својом победом истине и правде.

Душан Нонковић-Теодоровић


Извор: Глас дијаспоре    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине