Вести:

Friday, February 19, 2016

Ветерани Николићу: Непотписивањем спашавате своју душу!

Friday, February 19, 2016 | КМ новине 1

Ратни ветерани обратили су се Томиславу Николићу са захтевом да не потписује споразум са НАТО-ом, у међувремену, раније него што је најављено, он је то учинио. Преносимо њихово писмо.

Ветерани Николићу: Непотписивање спашавате своју душу! #Veterani #Nikolic #NATO #potpis
Фото: Илустрација

Отворено писмо Председнику Републике Србије Томиславу Николићу - Удружење „Србских ветерана и добровољаца“ најоштрије осуђује ратификовање споразума са НАТО-алијансом коју је 12 фебруара усвојила Скупштина Републике Србије (са само једним гласом против) и сматра га велеиздајничким чином којим се најбруталније крши Устав и непосредно подрива укупна безбедност земље.

После преговора у Рамбујеу када сличан концепт споразума није био прихваћен, противно свим важећим нормама међународног права уследило је бесомучно бомбардовање наше земље са огромним људским и материјалним губицима од којих се до данас нисмо опоравили.


Овим срамним чином Скупштине Србије који је наставак и израз погубног партиократског удворничког система власти који данас влада Србијом као колонијом, наноси се немерљива
штета суверености, безбедности и достојанству наше отаџбине.


Обезвређене су све жртве а њихови џелати произведени у савезнике, заштитнике и пријатеље.


Они који су обманули народ да ће кад дођу на власт прекинути континуитет сервилности према Евро-Атлантским и Нато структурама и учврстити прокламовану војну неутралност
Србије, још одлучније и перфидније су наставили политику својих предходника и на преваран начин мимо воље огромног броја народа учинили овај срамни акт велеиздаје.


Од Вас као председника Републике Србије, захтевамо да одбијете потписивање указа којим се проглашава Закон о потписивању споразума са НАТО пактом и покренете процедуру поништавања свих сличних недостојних и понижавајућих споразума са истим непријатељима србског народа. На тај начин учинићете не само државничку ствар него ћете почети да спашавате и своју душу.




У Београду:
17.фебруара 2016 год

Управни Одбор:
Удружења Србских ветерана и добровољаца





Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

1 comment:

  1. Све је то у реду, али од тога нема ништа, јер свака птица своме јату лети. Како ће незнабошци одступити од незнабожаца? Па то не иде, јер су они истог мишљења, које им њихов госодар сатана даје.
    Вероватно онај један који је био против да је био Православни Хришћанин.
    Колико нас има Хришћана у српској Скупштини, то нам је показао овај случај.

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине